Βρέθηκε η ηλικιωμένη κρεμασμένη σε πηγάδι στην Ανθούσα! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Βρέθηκε η ηλικιωμένη κρεμασμένη σε πηγάδι στην Ανθούσα!

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012 | 4:32 μ.μ.



Πραγματική φρίκη!!! Τραγικό τέλος είχε η άτυχη ηλικιωμένη που αγνοούνταν στην περιοχή της Ανθούσας τις τελευταίες τρεις ημέρες, όπως σας ενημέρωσε σε σχετικό ρεπορτάζ το πρωί της Τετάρτης το «Παλλήνη Press» εδώ. Περίεργη εξαφάνιση ηλικιωμένης στην Ανθούσα!!! - Σύλληψη του 50χρονου γιου της
Πριν από λίγες ώρες, η Αστυνομία Παλλήνης εντόπισε την άτυχη 80χρονη γυναίκα κρεμασμένη στο πηγάδι κοντά στο σπίτι της, στην περιοχή της Ανθούσας.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, έχει εξακριβωθεί ότι ο δράσης ήταν ο γιος της, ο οποίος θυμίζουμε είχε νοσηλευτεί προσφάτως σε κλινική για άτομα με ψυχικές διαταραχές.
Το Παλλήνη Press από χθες το βράδυ παρακολουθεί από κοντά την υπόθεση και θα σας ενημερώσει για ότι νεότερο....

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...