Περίεργη εξαφάνιση ηλικιωμένης στην Ανθούσα!!! - Σύλληψη του 50χρονου γιου της Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Περίεργη εξαφάνιση ηλικιωμένης στην Ανθούσα!!! - Σύλληψη του 50χρονου γιου της

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012 | 2:38 μ.μ.


Στη σύλληψη ενός 50χρονου προχώρησε χθες το βράδυ γύρω στις 22:30 η Αστυνομία Παλλήνης στην περιοχή της Ανθούσας, σε μια επιχείρηση μάλιστα που επικεφαλής της ήταν ο διοικητής του Α.Τ. Παλλήνης ο κύριος Αποστόλης Μπανιάς!
Σύμφωνα με ασφαλείς και έγκυρες πληροφορίες που έχει το Παλλήνη Press  ο 50χρονος ο οποίος έχει ψυχολογικά προβλήματα αφού πέταξε στην αυλή του σπιτιού του και στο δρόμο διάφορα αντικείμενα, ταμπουρώθηκε στο εσωτερικό της οικίας του και οπλισμένος με διάφορα αντικείμενα όπως  σφυρί, τσεκούρι και κατσαβίδια δεν άνοιγε στην αστυνομία την οποία είχαν ειδοποιήσει οι γείτονες. Οι γείτονες ανέφεραν επίσης πως έχουν να δουν την μητέρα του 50χρονου γύρω στις 3 ημέρες. Παρά τις μέχρι τώρα έρευνες της αστυνομίας η ηλικιωμένη δεν βρέθηκε και η κατάσταση πλέον περιπλέκεται. 
Το Παλλήνη Press από χθες το βράδυ παρακολουθεί από κοντά την υπόθεση και θα σας ενημερώσει για ότι νεότερο.....


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...