Ο ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ.... Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ο ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ....

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018 | 4:40 μ.μ.



Ο ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ
ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ 

Ήταν σίγουρο στους κύκλους της ομάδας αλλά και στον κόσμο της Παλλήνης, ότι δεν θα χανόταν η μεγάλη ευκαιρία για άνοδο στην Γ Εθνική.

Έπειτα από σχεδόν έναν μήνα έντονων διεργασιών βρέθηκε λύση για τον Παλληνιακό.

Μια ομάδα από επιχειρηματίες της Παλλήνης και πολλών φίλων του Παλληνιακού, με επικεφαλή το πρώην πρόεδρο του Παλληνιακού  κο Παναγιώτη  Μερτύρη, συνεχίζουν το πλάνο του κου Γιάννη Στασινόπουλου, με στόχο την  επιτυχημένη ολοκλήρωση της χρονιάς και την άνοδο της ομάδας στην Γ’Εθνική.

Σε αγωνιστικό επίπεδο ο βασικός κορμός της ομάδας θα παραμείνει ο ίδιος, μιας και οι αρχηγοί Κολοτούρος, Χρυσάφης, Μουστόγιαννης, έδωσαν το σύνθημα και στους υπόλοιπους παίχτες, παραμένοντας στην ομάδα με στόχο την ολοκλήρωση της επιτυχημένης χρονιάς.

Μια νέα δυναμική δημιουργείται πλέον.


Όλοι μαζί για το Στόχο του Παλληνιακού μας.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...