Meza All Day Bar - Meza Playland: Απολαύστε τον καφέ σας ενώ τα παιδιά σας διασκεδάζουν με ασφάλεια στο νέο ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας... Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Meza All Day Bar - Meza Playland: Απολαύστε τον καφέ σας ενώ τα παιδιά σας διασκεδάζουν με ασφάλεια στο νέο ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας...

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 11 Απριλίου 2018 | 12:45 μ.μ.



Απολαύστε τον καφέ σας ενώ τα παιδιά σας διασκεδάζουν με ασφάλεια στο νέο ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας, φτιαγμένο με γνώμονα τη διασκέδαση των παιδιών αλλά και τη χαλάρωση των γονιών !!!

Ο νέος χώρος μας #MEZAPLAYLAND διατίθεται και για παιδικά πάρτυ.!!!

Δώστε στα παιδιά μια εμπειρία που θα τους μείνει αξέχαστη και θα συζητάνε για καιρό.


Σας περιμένουμε !!!



Πως θα μας βρείτε





ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ













0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...