ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΛΑΚΟΥΒΑ ΓΙΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΖΟΥΣ ΣΤΟ ΓΕΡΑΚΑ Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΛΑΚΟΥΒΑ ΓΙΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΖΟΥΣ ΣΤΟ ΓΕΡΑΚΑ

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 16 Απριλίου 2018 | 12:31 μ.μ.

Οδός Ήρας στο Γέρακα, εδώ και ένα χρόνο  όπως καταγγέλλει δημότης στο ΠΑΛΛΗΝΗPRESS χάσκει μια τεράστια λακούβα.

Καθημερινά αρκετοί δημότες που περνούν από το σημείο γλιτώνουν στο "παρά ένα". Αν πέσει μέσα πόδι δεν υπάρχει περίπτωση να μην υπάρξει σοβαρός τραυματισμός. Ιδιαίτερα αν πρόκειται για ηλικιωμένο άτομο. Επίσης όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν με δυσκολία κινούνται και τα αυτοκίνητα. 

Ας ελπίσουμε ότι το φωτορεπορτάζ του  ΠΑΛΛΗΝΗPRESS θα κινητοποιήσει την αρμόδια υπηρεσία του δήμου και η αδιαφορία θα πάρει τέλος.






Η καταγγελία του δημότη 




_______________________________

 ALTANIS
_______________________________

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...