Οι... ΑΝΑΠΟΔΟΙ, ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ Γ. και ΑΛΙΦΕΡΗΣ Β. ξαναχτυπούν με μία ακόμη δίωρη εκπομπή ΣΗΜΕΡΑ - Στο στούντιο μαζί τους, ο ΜΑΚΗΣ ΔΑΓΡΕΣ Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Οι... ΑΝΑΠΟΔΟΙ, ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ Γ. και ΑΛΙΦΕΡΗΣ Β. ξαναχτυπούν με μία ακόμη δίωρη εκπομπή ΣΗΜΕΡΑ - Στο στούντιο μαζί τους, ο ΜΑΚΗΣ ΔΑΓΡΕΣ

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 11 Απριλίου 2018 | 10:00 π.μ.



Οι... "ΑΝΑΠΟΔΟΙ" ξαναχτυπούν με μία ακόμη δίωρη εκπομπή από την ΕΡΤ open στους 106,7 και στο διαδίκτυο.

Στο στούντιο μαζί μας, ο ΜΑΚΗΣ ΔΑΓΡΕΣ, απόφοιτος της σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών του Ε.Α.Π. με αντικείμενο τον "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ" και μακρόχρονη ενεργή δράση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Συζήτηση για τις τρέχουσες εξελίξεις, εν όψει και των επικείμενων Δημοτικών εκλογών...!

Οι... "ΑΝΑΠΟΔΟΙ" ξαναχτυπούν με μία ακόμη δίωρη εκπομπή, από την ΕΡΤ open στους 106,7 και στο διαδίκτυο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...