Μήνυμα Παναγιώτη Μερτύρη με αφορμή τις Άγιες ημέρες των Παθών του Κυρίου Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Μήνυμα Παναγιώτη Μερτύρη με αφορμή τις Άγιες ημέρες των Παθών του Κυρίου

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 6 Απριλίου 2018 | 2:16 π.μ.



Η εβδομάδα των Παθών του Κυρίου ζωντανεύει στη μνήμη μας , την ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ, τον ΠΟΝΟ και την ΑΔΙΚΙΑ, που επικρατεί στην ανθρώπινη κοινωνία ανά τους αιώνες.

Σε αυτή τη μελαγχολική, μα διδακτική εβδομάδα που διανύουμε, οφείλουμε τουλάχιστον μία στάση Προβληματισμού, μία ματιά στον δοκιμαζόμενο συνάνθρωπό μας, μια ενέργεια αγάπης και αλληλεγγύης, ένα χαμόγελο, μία εγκάρδια ευχή.

Η Ανάσταση του Χριστού και Κυρίου μας, να μας βρει με Υγεία και με την Ελπίδα πως οι ημέρες που θα ακολουθήσουν για τον Λαό μας, θα διακρίνονται από Κοινωνική Ευημερία και Κοινωνική δικαιοσύνη  .


Σας ευχόμαστε

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ  
Ψυχική Ανάταση και Ειρήνη




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...