Μερτύρης: Πολιτικός τσαρλατανισμός; Πολιτικός τυχοδιωκτισμός; Ή χρειάζεται κάποια βοήθεια ο κος Ζούτσος; Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Μερτύρης: Πολιτικός τσαρλατανισμός; Πολιτικός τυχοδιωκτισμός; Ή χρειάζεται κάποια βοήθεια ο κος Ζούτσος;

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018 | 8:25 μ.μ.



Υπό σοβαρές πολιτικές λειτουργίες, ο Δήμαρχος μας θα έπρεπε να έχει σήμερα σοβαρό πρόβλημα  ρήξης, στις σχέσεις του με τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας, δηλαδή της δημοτικής του ομάδας.

Εχθές (4/2), εθεάθη δίπλα στον Μητροπολίτη Μεσογαίας, να « διαδηλώνει» στο Συλλαλητήριο που έγινε στην Πλατεία Συντάγματος για την Μακεδονία.

Η Είδηση θα βάρυνε θετικά στην συνείδηση των δημοτών της Παλλήνης, αν δεν είχε προηγηθεί η απαράδεκτη στάση του για το ίδιο θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο της 30ης /1ου

Συγκεκριμένα, όταν ο Παν. Μερτύρης εισηγήθηκε στο εν λόγω Συμβούλιο να διαθέσει ο Δήμος πούλμαν, για την διευκόλυνση των Δημοτών μας που θα επιθυμούσαν να συμμετάσχουν στο Συλλαλητήριο της 4ης/2ου, και παράλληλα να υπερψηφισθεί η απόφαση της ΚΕΔΕ για τη μη χρήση του ονόματος Μακεδονία στον προσδιορισμό του γειτονικού κρατιδίου, ο κ. Ζούτσος  με νουθεσίες του, οδήγησε την δημοτική του ομάδα στο να μη αποδεχθούν καν συζήτηση για το σοβαρότατο αυτό Εθνικό μας θέμα.

Κύριε Δήμαρχε οι πολιτικοί άνδρες που θέλουν να προϊστανται μιας κοινωνίας πρέπει να έχουν την δύναμη να παίρνουν θέση για τόσο σοβαρά Εθνικά θέματα.

Εσείς μας δείξατε με την διαφορετική σας στάση, πως απλά θέλετε να επιπλέετε έχοντας τα καλά, με όλους και όλα. Αυτό όμως ούτε πολιτικά έντιμο είναι  και ούτε χαρακτηριστικό ανδρός που 80.000 κάτοικοι πρέπει να τον τιμούν ως πρώτο Πολίτη.

Με τη στάση σας αυτή  στο Συμβούλιο, εκθέσατε τα στελέχη σας σε μια αρνητική ψήφο για το Εθνικό μας ζήτημα που θα τους βαρύνει στο μέλλον και σεις εχθές ως  «πιστός» ταγός του Ιερέα μαζί με τον επίλεκτο σας κ. Μπαξεβάνη «διαδηλώνατε» άραγε γιατί και με ποιους; Τους «ακροδεξιούς» τους «φασίστες»; Ή ενάντια στην Κυβερνητική ενδοτική Πολιτική;

Ο Δήμαρχος έχει συμβολισμό και δεν ιδιωτεύει σε τέτοιες διαδηλώσεις. Μην ισχυριστείτε κάτι αντίστοιχο.

Σας καταγγέλλουμε στους Δημότες για τα αφερέγγυα προσωπικά σας διπλοπατήματα  και εφιστούμε την προσοχή στα στελέχη σας να μην παρασύρονται με τέτοια ευκολία σε ομαδικές αποφάσεις που πρώτος εσείς καταπατείτε.

Γραφείο Τύπου.





————————————————————————————————————————————

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...