Μερτύρης: Αγαπάμε τον τόπο μας, στηρίζουμε την αγορά μας !!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Μερτύρης: Αγαπάμε τον τόπο μας, στηρίζουμε την αγορά μας !!!

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017 | 3:53 μ.μ.




Στο Δήμο Παλλήνης
να κάνουμε πράξη όλοι οι πολίτες το 
«Αγαπάμε τον τόπο μας, στηρίζουμε την αγορά μας».

Με την πραγματική ανεργία να κοντεύει να φθάσει στο ένα τρίτο του ενεργού πληθυσμού καθώς και τις ελληνικές επιχειρήσεις και καταστήματα να βάζουν λουκέτο με γεωμετρική πρόοδο είναι αδήριτη πλέον η ανάγκη να υποστηρίξουμε με τις καθημερινές αγορές μας τα καταστήματα της περιοχής μας.

Αγοράζοντας από τα τοπικά καταστήματα δίνουμε ανάσα στην απασχόληση, διατηρούμε συμπολίτες μας στις θέσεις εργασίας τους, πριμοδοτούμε τη βιωσιμότητα των ασφαλιστικών μας ταμείων ενώ παράλληλα προσφέρουμε ελπίδες διατηρησιμότητας στην ενεργό δράση των τοπικών επιχειρήσεων του Δήμου μας.

Οι γιορτές των Χριστουγέννων πλησιάζουν και όλοι μας παρά την παρατεταμένη οικονομική κρίση που βιώνουμε θα προβούμε στις αναγκαίες αγορές δαπανώντας ένα μέρος του εισοδήματος μας.

Ας προτιμήσουμε φέτος όλες τις αγορές μας να τις κάνουμε από τα τοπικά μας καταστήματα, δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξη μας προς τους δικούς μας ανθρώπους.

Δεν χρειάζεται δεύτερη σκέψη στο τι οφείλει κάθε συμπολίτης μας να πράξει τούτη την ώρα.
Δεν είναι ζήτημα αγοραστικής συμπεριφοράς, είναι ζήτημα ατομικής συνείδησης και απόφασης.
Η τοπική αγορά του Δήμου μας, το χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε.

Καλημέρα, καλή εβδομάδα!

Παναγιώτης Μερτύρης

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...