Mέλη Δ.Σ. Παλληνιακός: Oμόφωνα στηρίζουμε και συντασσόμεθα με τον κύριο Στασινόπουλο ενώ παράλληλα δηλώνουμε ότι παραμένουμε στο πλευρό του υπηρετώντας το κοινό όραμα για έναν ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟ στις Εθνικές κατηγορίες Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Mέλη Δ.Σ. Παλληνιακός: Oμόφωνα στηρίζουμε και συντασσόμεθα με τον κύριο Στασινόπουλο ενώ παράλληλα δηλώνουμε ότι παραμένουμε στο πλευρό του υπηρετώντας το κοινό όραμα για έναν ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟ στις Εθνικές κατηγορίες

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017 | 12:36 π.μ.




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
Δ.Σ. ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 30/11/2017 

Αγαπητά μέλη και φίλοι του Παλληνιακού, Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε μέσω ανάρτησης σε ιστοσελίδα, την παραίτηση του Προέδρου της ομάδος κύριου Καμπουρίδη Γιάννη

Διαβάζοντας προσεκτικά την ανακοίνωση παραίτησης του αισθανόμαστε την υποχρέωση ως μέλη του Δ.Σ. να κάνουμε γνωστά τα κάτωθι: 
Όντως αποδεχθήκαμε ομόφωνα την πρόταση του χορηγού της ομάδος κυρίου Στασινόπουλου Γιάννη για αναδιάρθρωση του Δ.Σ. με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία του, δεδομένων των αυξημένων απαιτήσεων της φετινής χρονιάς. 
Στις 20 Οκτωβρίου 2017 μας κοινοποιήθηκε η πρόταση του χορηγού σχετικά με την σύνθεση του νέου Δ.Σ.. Ουδέποτε ο κύριος Στασινόπουλος έθεσε ως υποσημείωση ότι δεν θέλει να τον ενοχλεί κανείς πλέον. Αντιθέτως ενώπιον όλων δεσμεύθηκε ότι θα στηρίξει το νέο Δ.Σ. αναλαμβάνοντας εξολοκλήρου όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Δυστυχώς όμως ο απερχόμενος Πρόεδρος κύριος Καμπουρίδης με την στάση του και την αντίδραση του στάθηκε εμπόδιο στην αναδιάρθρωση του Δ.Σ. όπως ομόφωνα είχαμε αποφασίσει. Όφειλε ως επικεφαλής του Δ.Σ. να αποδεχθεί και να υλοποιήσει αυτό που είχαμε υποσχεθεί. Ουδέποτε έθεσε γραπτώς την παραίτηση του ως όφειλε, με συνέπεια να παραμένει Πρόεδρος του Δ.Σ. μην διευκολύνοντας τις διαδικασίες.

Αποτέλεσμα της ενέργειας του αυτής ήταν να αποσύρει ο χορηγός την εμπιστοσύνη του προς το Δ.Σ.. Εις γνώσιν του ενώ ήξερε ότι παραμένοντας Πρόεδρος αθετεί τα όσα είχε υποσχεθεί ενώπιον της ολομέλειας του Δ.Σ. συνέχισε να κρατά μια στάση αδιάφορη ως προς τα τεκταινόμενα του Συλλόγου.

Αναμένουμε λοιπόν την γραπτή παραίτηση του κυρίου Καμπουρίδη και τον καλούμε να τακτοποιήσει τις διοικητικές και οικονομικές εκκρεμότητες που έχει προς τον σύλλογο.

Ως Δ.Σ. αναλογιζόμενοι την ευθύνη που έχουμε απέναντι στην ιστορία του συλλόγου αλλά και σε όλη την κοινωνία της Παλλήνης, ομόφωνα στηρίζουμε και συντασσόμεθα με τον κύριο Στασινόπουλο ενώ παράλληλα δηλώνουμε ότι παραμένουμε στο πλευρό του υπηρετώντας το κοινό όραμα για έναν ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟ στις Εθνικές κατηγορίες.

Με εκτίμηση, 

Τα μέλη του Δ.Σ. Παλληνιακός Α.O  

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...