17χρονος μαθητής του Γέρακα «άφησε» τη ζωή πίσω του για «αδιέξοδα» που προκάλεσε η υπέρ-ευαισθησία του! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

17χρονος μαθητής του Γέρακα «άφησε» τη ζωή πίσω του για «αδιέξοδα» που προκάλεσε η υπέρ-ευαισθησία του!

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017 | 10:06 μ.μ.




Στην άνθηση της ζωής του, 17χρονος μαθητής του 2ου Λυκείου Γέρακα "λύγισε" στην πρώτη ερωτική απογοήτευση που γνώρισε και με τρόπο που προϋπόθετε υπέρμετρη δύναμη και αποφασιστικότητα, έπεσε από τη γέφυρα της Αττικής Οδού στο σημείο που τέμνεται με τη λεωφόρο Γέρακα.

Το δραματικό συμβάν έγινε κατά τις 10:00 το βράδυ της Κυριακής, 26 Νοεμβρίου και η εξέλιξη του ξεπερνάει και το πλέον "προχωρημένο" σενάριο κινηματογραφικής ταινίας!

Η πτώση του κατέληξε στην άσφαλτο της δεξιάς λωρίδας της Αττικής Οδού με αποτέλεσμα σε κλάσματα δευτερολέπτου να παρασυρθεί από διερχόμενο αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου, όταν ακινητοποίησε λίγα μέτρα παρακάτω το όχημα του και εμβρόντητος από τη διαπίστωση τι είχε συμβεί, επικοινώνησε αμέσως με την Τροχαία ζητώντας ταυτόχρονα να ενημερωθεί και το ΕΚΑΒ......


Δείτε την συνέχεια στο ΝΕΟΛΟΓΟ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...