Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου - Παλληνιακός 0-2 Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου - Παλληνιακός 0-2

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017 | 12:16 μ.μ.




Οι δύο συνεχόμενες νίκες από τις οποίες προέρχονταν ο Ολυμπιακός, σε συνδυασμό με το «στραβοπάτημα» του Παλληνιακού την προηγούμενη εβδομάδα, άφηναν υποσχέσεις για μία συναρπαστική μάχη στον Άγιο Στέφανο. Κάθε άλλο. Η ομάδα της Παλλήνης ήταν εμφανώς ανώτερη από την τοπική και ευτύχησε να φτάσει στη νίκη με το «καθαρό» 2-0, παρά το γεγονός ότι δεν εντυπωσίασε με την παρουσία της. 

Θα 'λεγε κανείς πως οι κιτρινόμαυροι κέρδισαν κατά κύριο λόγο επειδή απέναντί τους είχαν έναν αντίπαλο, που δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει τον χαρακτηρισμό «ντέρμπι» που έφερε το ματς πριν ξεκινήσει. Σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, καθιστώντας σαφές πως δεν θα συμβιβάζονταν με την ιδέα της ισοπαλίας. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι έδωσαν από την αρχή χώρο, με τη σκέψη να «χτυπήσουν» σε κάποια γρήγορη αντεπίθεση, έστω κι αν τελικά δεν κατάφεραν να απειλήσουν, παρά μόνο με ορισμένες στημένες φάσεις.


Στο πρώτο ημίχρονο δεν καταγράφηκαν σημαντικές φάσεις. Στο 8' ο Ντογκοτάρι απέκρουσε το σουτ του Μουστόγιαννη, στο 25' η μπάλα πέρασε άουτ από το σουτ του Παπιδάκη μετά την ασίστ του Ζουρούδη, στο 31' η φάση είχε παρόμοια κατάληξη από το σουτ του Γεωργουδάκη και την κόντρα πάνω στο σώμα του Καλιαμπάκα, ενώ στο 44' ο τελευταίος τσίμπησε ωραία την μπάλα με το κεφάλι, προσπερνώντας αντίπαλο αμυντικό, όμως το σουτ που επιχείρησε από πλάγια θέση, έφυγε λίγο άουτ. Τελικά, ο Παλληνιακός κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 50', χάρη σε προβολή του Κολοτούρου μετά από απόκρουση του Ντογκοτάρι σε αρχικό σουτ του Καλιαμπάκα (0-2).


Το έργο των ποδοσφαιριστών του Βαγγέλη Χαντέ είχε γίνει, πλέον, πιο εύκολο. Μάλιστα, σε ορισμένες περιπτώσεις θα μπορούσαν να έχουν φτάσει σε ένα δεύτερο γκολ, νωρίτερα από το χρονικό σημείο στο οποίο τελικά το πέτυχαν. Από την άλλη, ίσως η μοναδική επικίνδυνη κατάσταση μπροστά από την εστία του Φυλακτού καταγράφηκε στο 78', όταν η μπάλα σταμάτησε στα σώματα, στα αλλεπάλληλα σουτ που επιχείρησε ο Μπούμπας από το σημείο του πέναλτι, μετά από εκτέλεση κόρνερ. Οι φιλοξενούμενοι σφράγισαν το «τρίποντο» στο 90' χάρη σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αλεξίου, παράβαση που υποδείχθηκε για ανατροπή του Κετσετζόγλου από τον Ντογκοτάρι (0-2). 

Μπορεί να έκανε λάθη, όμως σε γενικές γραμμές είχε καλή διαιτησία ο Δραγάτης. Θύελλα διαμαρτυριών από πλευράς των φίλων του Παλληνιακού ξεσήκωσε ο δεύτερος βοηθός Καραθανάσης, κυρίως με δύο υποδείξεις οφσάιντ σε διάστημα τριών λεπτών στο δεύτερο ημίχρονο, σε περιπτώσεις όπου ο Βλάχος πιθανόν να καλύπτονταν από την αμυντική γραμμή των γηπεδούχων. Πρώτος βοηθός ήταν ο Μπουξμπάουμ.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦ. (Νίκος Κόκκινος): Ντογκοτάρι, Αμανατίδης, Μπαλωμένος, Ποστόλης, Παπαγεωργίου (52' Μαστρογιάννης), Μπούμπας, Κατσέρης (69' Μπαλόκας), Παπαντζίμας, Παπιδάκης (79' Μπερμπάντης), Ζουρούδης, Μπόσιος


ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Βαγγέλης Χαντές): Φυλακτός, Χαλκιάς, Αρκούδας, Ανδρίκος, Κολοτούρος, Αλεξίου, Μπουστόγιαννης (68' Μαλάι), Σάμιος, Καλιαμπάκας (80' Κετσετζόγλου), Γεωργουδάκης (85' Ελ Γκαμάλ), Βλάχος (77' Κούσης).

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...