Παρουσίαση του Θέματος του κτήματος Καμπά στο συνέδριο του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων - Να είσαι και ΕΣΥ ΕΚΕΙ !!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παρουσίαση του Θέματος του κτήματος Καμπά στο συνέδριο του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων - Να είσαι και ΕΣΥ ΕΚΕΙ !!!

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017 | 10:15 μ.μ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Από την Παρασκευή 20/10 έως και την Κυριακή 22/10 θα πραγματοποιηθεί στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο ,Πατησίων, κτίριο Αβέρωφ το Συνέδριο του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων (Τμήμα Αττικής)
με θέμα "Αττική σε κρίση" αφού έχουν προηγηθεί πλήθος προσυνεδριακές συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις σε κάθε περιοχή της Αττικής.

Την Κυριακή 22/10 στην αίθουσα τελετών Λύσανδρος Καυταντζόγλου,κτίριο Αβέρωφ, Πατησίων
στις 12.10-12.25 με θέμα: Το κτήμα Καμπά μια πολύ παλιά ιστορία που...παραμένει επίκαιρη
 θα υπάρξει εισήγηση απο την πρωτοβουλία πολιτών και φορέων για την αντιμετώπιση της κατασκευής  Mall στον Καμπα.

Η παρουσία σας θα βοηθήσει να υποστηρίξουμε την θελησή μας να
Παραμείνει το κτήμα Καμπά ως ένας από τους  τελευταίους μεγάλους ελεύθερους χώρους στην περιοχή μας.
Παραμείνει σαν ανάσα ζωής, προστασίας απέναντι στις μεγάλες κλιματικές αλλαγές, αντιστάθμισμα στη μεγάλη περιβαλλοντική καταστροφή που έχει υποστεί η Αττική.   
Παραμείνει ως χώρος προς διεκδίκηση  με εναλλακτικές προτάσεις για τη χρήση του συμβατές με την ιστορία του και το μέλλον μας.

Η κοινωνία μας  έχει πλέον ευαισθητοποιηθεί, το κέρδος δεν είναι αυτοσκοπός, το περιβάλλον διεκδικείται ως συλλογικός αναντικατάστατος πόρος, το κοινωνικό κόστος υπολογίζεται. 
 
κλικ πάνω στην εικόνα 
για μεγέθυνση
 


 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...