Άγριο έγκλημα με θύμα οδηγό ταξί - Πατέρας δύο παιδιών το θύμα Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Άγριο έγκλημα με θύμα οδηγό ταξί - Πατέρας δύο παιδιών το θύμα

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017 | 3:02 μ.μ.



 
Αιματηρό επεισόδιο με νεκρό έναν 60χρονο ταξιτζή, σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στο νέο μώλο Δραπετσώνας. 
Συγκεκριμένα, το Κέντρο Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής ενημερώθηκε από μέλος πληρώματος φορτηγού πλοίου που ελλιμενίζεται στην περιοχή, ότι υπήρξε έντονος διαπληκτισμός μεταξύ δύο αγνώστων ανδρών που επέβαιναν σε ταξί, κατά τη διάρκεια του οποίου ο ένας εξ' αυτών τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο τον άλλον.

Θύμα είναι ο οδηγός ταξί, που είχε νυκτερινή βάρδια, και σύμφωνα με πληροφορίες μένει στον Περισσό.

Ο δράστης αφού τραυμάτισε θανάσιμα τον 60χρονο, αφαίρεσε από το θύμα προσωπικά αντικείμενα και τον πέταξε από το όχημα. Στη συνέχεια ανέπτυξε ταχύτητα και διέφυγε με το ταξί προς άγνωστη κατεύθυνση.
   
Ο ταξιτζής διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά. Πάνω του βρέθηκε μία απόδειξη από τη βάρδια που εκτελούσε στο ταξί, ενώ η σύζυγός του ήταν εκείνη που ανέλαβε το πολύ δύσκολο έργο της αναγνώρισης.
   

Ο 60χρονος ταξιτζής που δολοφονήθηκε άγρια με στιλέτο, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης στο νέο μώλο Δραπετσώνας ονομάζεται Ηλίας Σπανός και ήταν παντρεμένος με δύο παιδιά.


Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά, ενώ στο σημείο της τραγωδίας κατέφθασε συνεργείο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. προς λήψη φωτογραφικού και βιολογικού υλικού.
   
Το όχημα με το οποίο διέφυγε ο δράστης αναζητείται.
Πηγή ΑΠΕ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...