Χαντές: Θα μείνουμε συγκρατημένοι ! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Χαντές: Θα μείνουμε συγκρατημένοι !

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017 | 4:16 μ.μ.

 

Μόνο να παρασυρθούν οι παίκτες του από τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα στα φιλικά δεν θέλει ο τεχνικός του Παλληνιακού.

Ένα εξαιρετικό πρόσωπο δείχνει στα φιλικά προετοιμασίας ο Παλληνιακός, αποδεικνύοντας πως ετοιμάζεται με πρωταγωνιστικές διαθέσεις για το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας στην Ανατολική Αττική. Με εξαίρεση το προχθεσινό (30/8) φιλικό με την Κηφισιά, η ομάδα της Παλλήνης έχει σημειώσει από τέσσερα γκολ απέναντι σε δύο ομάδες Γ' Εθνικής (4-2 τον ΑΠΟΚ Βελούχι και 4-1 τη Θήβα) και άλλα τέσσερα κόντρα σε έναν αντίπαλο όπως είναι τα Σούρμενα (4-1). Ο Βαγγέλης Χαντές, πάντως, προτιμά να μένει μακριά από μεγάλα λόγια, όπως φάνηκε στις δηλώσεις που παραχώρησε στην «ΩΡΑ των σπορ».


«Υπάρχει ικανοποίηση από τη μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας, όμως δεν στεκόμαστε στα αποτελέσματα. Δεν έχουν καμιά αξία στα φιλικά. Το καλό είναι πως η ομάδα βγάζει πράγματα που έχει δουλέψει στο γήπεδο» σχολίασε χαρακτηριστικά ο 37χρονος τεχνικός, για να συμπληρώσει στο ίδιο μήκος κύματος: «Είμαστε σε καλό στάδιο, αλλά έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Θέλουμε δουλειά για να γίνουμε σύνολο και να φτάσουμε εκεί που επιθυμούμε. Έχουμε δουλέψει καλά, ενώ δεν έχουμε τραυματισμούς, κάτι πολύ σημαντικό. Θα πρέπει να μείνουμε συγκρατημένοι, να βλέπουμε κάθε προπόνηση και κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».


Όλα τα παραπάνω, βέβαια, δεν σημαίνουν πως ο νεαρός προπονητής έκλεισε τα μάτια μπρος την... πραγματικότητα: «Δεν θα κρυφτούμε πίσω από το δάχτυλό μας. Η ομάδα έχει στηθεί για να πρωταγωνιστήσει. Είμαστε πάρα πολύ καλά οργανωτικά, έχουμε πολύ γεμάτο και πολύ ποιοτικό το ρόστερ. Πρόκειται για μία νέα και καλή προσπάθεια, στην οποία θέλουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών που η ίδια η ομάδα δημιουργεί με την εικόνα της. Δεν ξεχνάμε πως τα φιλικά με τα επίσημα είναι τελείως διαφορετική κατάσταση».

«Η ομάδα, μου το επιτρέπει»

Τέλος, δεν έκρυψε πως πιστεύει πολύ στην ομάδα του, αρκεί να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά και ταπεινά. «Η ομάδα είναι που μου επιτρέπει να νιώθω αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Βέβαια, συνηθίζεται ομάδες να παρασέρνονται από τα φιλικά. Όταν αρχίσουν οι υποχρεώσεις, θα παίξουν πολλά πράγματα ρόλο, όπως για παράδειγμα ότι κάθε Κυριακή θα αντιμετωπίζουμε ομάδες που θα παίζουν με μεγάλο κίνητρο. Θέλουμε να αντεπεξέλθουμε στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ, που φέτος θα είναι πιο δύσκολο από το περσινό. Συνεχίζουμε με ταπεινότητα τη σκληρή δουλειά και ελπίζουμε να είμαστε έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος» σημείωσε ο Βαγγέλης Χαντές.


Πηγή pamebala.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...