Σοκαριστικό βίντεο! Τον έσφαξε στη μέση του δρόμου [vid] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Σοκαριστικό βίντεο! Τον έσφαξε στη μέση του δρόμου [vid]

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017 | 10:09 μ.μ.

 


Στο σοκαριστικό βίντεο από κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας φαίνεται το θύμα να κάθεται έξω από το κατάστημα και να τρώει λίγο πριν τον προσεγγίσει ένας 36χρονος.

Φαίνεται η στιγμή που ο 36χρονος βγάζει το μαχαίρι, λέει κάτι στο θύμα και τον μαχαιρώνει στο στήθος. Το θύμα προσπάθησε να ξεφύγει ενώ ο δράστης τον ακολουθεί αλλά τελικά καταρρέει στη μέση του δρόμου ενώ προσπαθούσε να μπει σε ένα αυτοκίνητο για να ξεφύγει.

Οι γιατροί που έσπευσαν στο σημείο τον μετέφεραν στο νοσοκομείο Coney Island λλά δεν μπόρεσαν να τον κρατήσουν στη ζωή.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Πηγή: Nydailynews

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...