Καρκούλιας: Ζούτσος-Μπάκας Ολική Επαναφορά; - Ο χρόνος θα δείξει όπως και πολλά άλλα…τι θα συμβεί στο « μαγαζί» ………ΤΟΥ Δημάρχου!!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Καρκούλιας: Ζούτσος-Μπάκας Ολική Επαναφορά; - Ο χρόνος θα δείξει όπως και πολλά άλλα…τι θα συμβεί στο « μαγαζί» ………ΤΟΥ Δημάρχου!!!

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 22 Ιουλίου 2017 | 10:17 μ.μ.

 

Ζούτσος – Μπάκας  
Ολική επαναφορά;;

Μετά το πολυτάραχο πολιτικό διαζύγιο(προδοσία το ονόμαζε ο πρώτος) ,οι δύο άνδρες τελευταία έκαναν κοινή εμφάνιση όχι στο δημοτικό κατάστημα για δουλειά του Δήμου (αλλοίμονο στο αποτέλεσμα της ) , αλλά σε γνωστά ουζερί Κάντζας-Γέρακα!!!!! 

Αλήθεια τι ώθησε τον Δήμαρχο σε αυτή την συνάντηση που μέχρις πρότινος έμοιαζε αδύνατη;;

α)Μήπως έγινε στα πλαίσια κοινωνικής και ανθρώπινης συμπεριφοράς;;

Στήν περίπτωση αυτή όφειλε ο κ. Ζούτσος να αποκαταστήσει την ηθική τάξη έναντι όσων συνεργατών του έχουμε”” συγκρουσθεί”” και ‘‘’χαλάσει τις σχέσεις μας’’’ με τον κ. Μπάκα για λογαριασμό του, ενημερώνοντας και εξηγώντας μας την αιτία αυτής της συνάντησης.
Τέτοια ευαισθησία πρέπει να επιδεικνύει κάθε ηγέτης ;;;; που σέβεται και εκτιμά τους συνεργάτες του!!!!! εάν δεν επιθυμεί να χαρακτηρισθεί καιροσκόπος!!!!!

β) Μήπως έγινε στα πλαίσια μελλοντικής Δημοτικής συνεργασίας τους, καθόσον ο κ.Μπάκας μετά τις πολιτικές του << κολοτούμπες>>( παράτησε τον Ζούτσο ,παράτησε και τον συνδυασμό του ) βρίσκεται σε απόλυτο πολιτικό κενό και θέλει με οποιοδήποτε κόστος δημοτική στέγη;;
Στην περίπτωση αυτή εύκολα θα είναι ευπρόσδεκτος μετά «Βαϊων και κλάδων» διότι ο Δήμαρχος έχει αποδείξει ότι για το προσωπικό του πολιτικό συμφέρον ξεχνά τα πάντα!!!!!
Εύκολα κάνει <<πέρα>> πραγματικούς του φίλους και επαναφέρει <<δίπλα>> πολιτικά <<εχθρούς>> του χωρίς να τρέχει τίποτα!!!!  
ΟΛΑ για τον πολιτικό <<εαυτούλη >> και το ατσαλάκωτο προφίλ του.

γ) Μήπως αναζητά νέο συνεργάτη για διεκπεραίωση δημοτικών θεμάτων που αντιλαμβάνεται ότι δεν <<προχωρούν>> , καθόσον άμεσοι συνεργάτες του δηλώνουν καθημερινά ότι << κουράσθηκαν>> ότι <<κακώς έμπλεξαν>> και ότι<< δεν αντέχουν στην πίεση>>;;

δ) Μήπως αλληλοενημερώθηκαν και αντάλλαξαν απόψεις για την πορεία της REDS καθόσον ο κ. Μπάκας ως αντιδήμαρχος του πρώτου είχε διαχειρισθεί το θέμα αυτό και από τις τότε τοποθετήσεις του ήταν υπέρμαχος της επένδυσης όπως και ο κ. Ζούτσος;;;;;

Ο χρόνος θα δείξει .όπως και πολλά άλλα…τι θα συμβεί στο 
« μαγαζί» ………ΤΟΥ!!!!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...