Παλληνιακός Α.Ο: Δείτε την Νέα και Επίσημη ιστοσελίδα της αγαπημένης ομάδας της πόλης μας !!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παλληνιακός Α.Ο: Δείτε την Νέα και Επίσημη ιστοσελίδα της αγαπημένης ομάδας της πόλης μας !!!

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017 | 1:55 μ.μ.

ΑΟ ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 

Από το 1939 η ομάδα του Παλληνιακού στολίζει το ποδόσφαιρο και το αθλητικό ιδεώδες της Ανατολικής Αττικής. Μια από τις ιστορικότερες ομάδες της Αττικής καλλιεργεί έως και υψηλά ιδεώδες αθλητισμού και συνεχίζει να γραφεί λαμπρή ποδοσφαιρική ιστορία για την πόλη της Παλλήνης.

Λίγο πριν συμπληρώσει τα 80 έτη λειτουργίας, η ομάδα του Παλληνιακού διαθέτει μια από πιο άρτια οργανωμένες ερασιτεχνικές ομάδες ποδοσφαίρου στην χώρα, που προσφέρει ιδανικές συνθήκες αθλητισμού τόσο για την ανδρική ομάδα που αγωνίζεται στην Α’ κατηγορία ΕΠΣΑΝΑ, όσο και για τα τμήματα της Ακαδημίας που λειτουργούν κάτω από αυστηρά πρότυπα και αποτελούν πρότυπο για την Ανατολική Αττική.

 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...