Γιώργος Λάιος: Κε Ζούτσο η Παλλήνη γνωρίζει ποιοι είναι οι ΜΑΓΚΕΣ ποιοι οι ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ και ποιοι οι ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ - Ορίστε το βίντεο που ζητήσατε να αναρτήσουμε Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Γιώργος Λάιος: Κε Ζούτσο η Παλλήνη γνωρίζει ποιοι είναι οι ΜΑΓΚΕΣ ποιοι οι ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ και ποιοι οι ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ - Ορίστε το βίντεο που ζητήσατε να αναρτήσουμε

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017 | 5:22 μ.μ.



Συνεχίζει να προκαλεί ο δήμαρχος κος Ζούτσος τους πάντες στα δημοτικά συμβούλια υποτιμώντας την νοημοσύνη όλων των παρευρισκόμενων στις συνεδριάσεις.

Στην συνεδρίαση της 20.06.2017 φανερά εκνευρισμένος μετά την επίθεση που δέχθηκε από την αντιπολίτευση, τα blogs της περιοχής, τους δημότες αλλά και κάθε σκεπτόμενο πολίτη που τον ανάγκασαν να αποσύρει το 33ο θέμα που αφορούσε το Κτήμα Καμπά και την εταιρία REDS (Δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ) είπε επί λέξει “Όσοι είναι μάγκες και ασχολούνται με την δημοσιότητα να δημοσιεύσουν όλα αυτά όπως τα λέω ΕΓΩ” ισχυριζόμενος στην συνέχεια τον "πραγματικό" λόγο που αποσύρθηκε το θέμα. 


Εδώ να σας αναφέρουμε  πως ο κος Ζούτσος δεν είναι η πρώτη φορά που “ξεφεύγει” σε συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου. Τον έχουμε ακούσει να λέει “Εγώ κάνω κουμάντο εάν σας αρέσει” τον έχουμε ακούσει να λέει “Αυτά στην οικογένειά σου και στις φιλενάδες σου” - απευθυνόμενος πάντα σε εκλεγμένους δημοτικούς σύμβουλους - και άλλα πολλά που δεν τα έχουμε δημοσιοποιήσει διότι είμαστε ΜΑΓΚΕΣ  και σεβόμαστε κάποια πράγματα.



Με εκτίμηση

Γιώργος Λάιος




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...