Ολυμπιακός: Σοκ με Ρέτσο, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ολυμπιακός: Σοκ με Ρέτσο, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017 | 9:20 μ.μ.

 

Πάγωσαν στον Ολυμπιακό, περίπου 3-4 λεπτά πριν το τέλος του πρώτου καλοκαιρινού φιλικού του Ολυμπιακού στην Αυστρία κόντρα στη Βάτενς. Σε μια προσπάθειά του να διώξει τη μπάλα, ο Παναγιώτης Ρέτσος τραυματίστηκε στο κεφάλι μετά από προσπάθεια αντιπάλου του και σωριάστηκε στο έδαφος. 

Αμέσως όσοι ήταν γύρω του άρχισαν να τραβάνε τα μαλλιά τους και ορισμένοι εκ των συμπαικτών του να κλαίνε, δείχνοντας προφανώς με τις αντιδράσεις τους ότι ο νεαρός αμυντικός είχε δεχθεί ένα πολύ άσχημο χτύπημα. 

Λίγα λεπτά μετά και έπειτα την άμεση επέμβαση του ιατρικού τιμ του Ολυμπιακού, ο Ρέτσος ανέκτησε τις αισθήσεις του, ενώ λίγη ώρα μετά και ενώ παρέμενε ξαπλωμένος στον αγωνιστικό χώρο, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με το ασθενοφόρο που έφτασε αμέσως στο γήπεδο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...