Κατερίνα Στεφανίδη: Παντού πρώτη- Πρωτιά και στη Λιλ (Βίντεο) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Κατερίνα Στεφανίδη: Παντού πρώτη- Πρωτιά και στη Λιλ (Βίντεο)

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 24 Ιουνίου 2017 | 10:37 μ.μ.

 

Η χρυσή ολυμπιονίκης του Ρίο κατέκτησε την πρώτη θέση στο επί κοντώ δίνοντας παράλληλα στην Ελλάδα έντεκα πολύτιμους βαθμούς στη μάχη της για την παραμονή στην πρώτη κατηγορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος εθνικών ομάδων

Η Κατερίνα Στεφανίδη έκανε το... καθήκον της στη Λιλ, κατακτώντας την πρώτη θέση στο επί κοντώ και δίνοντας στην Ελλάδα έντεκα σημαντικούς (αν και... προϋπολογισμένους) βαθμούς, στη μάχη της για παραμονή στην πρώτη κατηγορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος εθνικών ομάδων. 
Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του Ρίο ξεκίνησε τις προσπάθειές της από τα 4.60μ., όπου από τις υπόλοιπες αθλήτριες είχε απομείνει μόνο η Λευκορωσίδα Ιρίνα Ζουκ. Η Στεφανίδη πέρασε με τη δεύτερη τα 4.60μ., αλλά στη συνέχεια «καθάρισε» με την πρώτη τα 4.70μ. και εξασφάλισε τη νίκη, ενώ μετά επιχείρησε χωρίς επιτυχία στα 4.82μ.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...