Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΕΑΣ ΣΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΕΑΣ ΣΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 25 Ιουνίου 2017 | 3:28 μ.μ.

 

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΕΑΣ ΣΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ

ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗN ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ!

Οι Νικητές σχεδιάζοντας το μέλλον τους και έχοντας συμπληρώσει  δεκαπέντε χρόνια δυναμικής παρουσίας, συνεχίζουν να  ενισχύονται σημαντικά, να  προχωρούν και να  εξελίσσονται  με μεθοδικές κινήσεις.

Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε την προσθήκη στην οικογένεια των ΝΙΚΗΤΩΝ του  κου Χριστοφιλέα Παναγιώτη.

Ένας άνθρωπος  ο οποίος χρόνια υπηρετεί το ποδόσφαιρο της Ανατολικής Αττικής και όχι μόνο. Είναι προπονητής κάτοχος διπλώματος UEFA B & C , πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής με χρόνια  σημαντικής εμπειρίας στο  ποδόσφαιρο ανδρών και υποδομών. Αναλαμβάνει τον ρόλο του Υπεύθυνου Αγωνιστικής Ανάπτυξης της ακαδημίας και θα παρακολουθεί, παρατηρεί, συμβουλεύει  και βελτιώνει τους αθλητές και κατά επέκταση τα τμήματα μας, σε άμεση συνεργασία με τους προπονητές τους.

Τον καλωσορίζουμε με μεγάλη χαρά και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην νέα αυτή πρόκληση της καριέρας του ως “Νικητής”.

Στις  φωτογραφίες, τον  βλέπετε με τον διευθυντή της ακαδημίας κο Καραπιπέρη Ηλία καθώς και με  τους προπονητές της ακαδημίας μετά την  παρουσίαση του, χθές Παρασκευή κατά την διάρκεια της  συγκέντρωσης των τμημάτων υποδομών της ακαδημίας στα γήπεδα Αθλόπολις της Ανθούσας.

 

Πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...