Δήμος Παλλήνης: Δεν γίνεται αποκομιδή των απορριμμάτων λόγω της απεργίας. Παράκληση προς τους Δημότες να μην βγάζουν τα οικιακά τους απορρίμματα στους κάδους. Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Δήμος Παλλήνης: Δεν γίνεται αποκομιδή των απορριμμάτων λόγω της απεργίας. Παράκληση προς τους Δημότες να μην βγάζουν τα οικιακά τους απορρίμματα στους κάδους.

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017 | 2:57 μ.μ.

 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δήμος Παλλήνης ενημερώνει τους Δημότες, ότι κατά τις μέρες της Πανελλαδικής κινητοποίησης και απεργίας των εργαζομένων στην Τ.Α για το θέμα των συμβασιούχων και διαρκούσης της κατάληψης του αμαξοστάσιου και στο Δήμο Παλλήνης, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ.

Επίσης και μετά το πέρας της απεργίας, και μέχρι την ολοκλήρωση της απομάκρυνσης όλων των ήδη συγκεντρωμένων απορριμμάτων από τους δρόμους, το πρόβλημα θα συνεχίσει να υφίσταται.

 

Ο Δήμος Παλλήνης απευθύνεται στους Δημότες του και ζητά ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ,προκειμένου να μην υπάρξουν επιπτώσεις στη δημόσια υγεία και στην εικόνα της πόλης όσο διαρκεί  η απεργία, με την αποφυγή απόρριψης των οικιακών απορριμμάτων στους κάδους. Επισημαίνει δε ότι οι υψηλές θερμοκρασίες που θα επικρατήσουν τις επόμενες μέρες θα επιβαρύνουν την κατάσταση.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...