Ερχεται στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Μποκανί Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ερχεται στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Μποκανί

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 18 Ιουνίου 2017 | 9:34 μ.μ.

 


Ο Ολυμπιακός έκανε την υπέρβαση και φέρνει στην Ελλάδα αύριο, Δευτέρα 19/6 το κανόνι της Χαλ, Ντιεμερσί Μποκανί.

Το θωρηκτό από το Κονγκό είναι έτοιμο την αυριανή ημέρα να «ντυθεί» στα ερυθρόλευκα, προσθέτοντας μία τρομερή λύση στον προπονητή του Ολυμπιακού Μπέσνικ Χάσι για την κορυφή της επίθεσης.

Ο κόουτς του Θρύλου γνωρίζει τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, από όταν αγωνιζόταν στην Αντερλεχτ, έχοντας πετύχει εκείνη τη σεζόν 27 γκολ!

Ο 31χρονος έχει φορέσει στο παρελθόν τις φανέλες πολύ καλών ομάδων, Νόργουιτς, Ντιναμό Κιέβου, Αντερλεχτ, Σταντάρ Λιέγης, ενώ είναι διεθνής και με την Εθνική ομάδα του Κονγκό.

Τη φετινή σεζόν ο Μποκανί αγωνίστηκε στο Παναφρικανικό, αποτελόντας τον ήρωα για την πατρίδα του, όμως στη συνέχεια είχε έναν μικρό τραυματισμό, κάτι το οποίο δεν του επέτρεψε να έχει πολλές συμμετοχές στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Φυσικά, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ρώτησαν τον πρώην τεχνικό της ομάδας τους Μάρκο Σίλβα για τον συγκεκριμένο παίκτη, με τον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος τον είχε στο ρόστερ του στην Χαλ έδωσε τη θετική του εισήγηση.

Ο 31χρονος φορ αποτελεί μία ιδανική λύση για την κορυφή της επίθεσης των «ερυθρόλευκων», οι οποίοι είναι έτοιμοι να κάνουν μία υπέρβαση με τα ελληνικά οικονομικά δεδομένα. Ο Μποκανί αναμένεται να βοηθήσει πάρα πολύ τον Θρύλο, στο να πετύχει τους στόχους του τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά η πορεία της καριέρας του εξαιρετικού επιθετικού, Ντιεμερσί Μποκανί: 

Ο 31χρονος επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του στο πρωτάθλημα του Βελγίου και πιο συγκεκριμένα στην Αντερλεχτ, όπου γρήγορα έδειξε το ταλέντο του πετυχαίνοντας 4 γκολ σε 9 συμμετοχές.

Τις σεζόν 2007-2010 αγωνίστηκε στην Σταντάρ Λιέγης όπου μέτρησε 39 τέρματα σε 87 συμμετοχές. Στη συνέχεια έπαιξε για την Βόλφσμπουργκ και για την Μονακό για μία σεζόν, μετρώντας 7 εμφανίσεις και 10 αντίστοιχα, σημειώνοντας στην γαλλική ομάδα ένα τέρμα.

Το 2011 επέστρεψε στην Αντερλεχτ, όπου και αγωνίστηκε έως το 2013 και κατάφερε σε 53 εμφανίσεις να πετύχει 33 γκολ!!! Από το 2013- το 2015 αγωνίστηκε στην Ουκρανία με τη φανέλα της Ντιναμό Κιέβου, σκοράροντας 19 γκολ σε 46 εμφανίσεις, βγάζοντας μάλιστα και 12 τελικές πάσες προς τους συμπαίκτες τους. Το 2015 αγωνίστηκε στην Νόργουιτς βάζοντας 7 τέρματα σε 30 συμμετοχές, ενώ στην Χαλ μέτρησε 12 εμφανίσεις έχοντας 2 ασίστ.

Με την Εθνική ομάδα της χώρας του, Κονγκό μετράει 17 γκολ σε 29 συμμετοχές, ενώ συνολικά στην καριέρα του έχει πετύχει 126 τέρματα και έχει μοιράσει και 59 ασίστ.

Να σημειωθεί τέλος, πως ο Μποκανί έχει πανηγυρίσει 5 πρωταθλήματα Βελγίου, 1 πρωτάθλημα Ουκρανίας και δύο κύπελλα Ουκρανίας στην καριέρα του.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...