Ερωτοσπηλιά: Μια παραλία με αμμουδιά και διάφανα νερά 36 χιλιόμετρα από την Αθήνα (Φωτογραφίες) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ερωτοσπηλιά: Μια παραλία με αμμουδιά και διάφανα νερά 36 χιλιόμετρα από την Αθήνα (Φωτογραφίες)

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 24 Ιουνίου 2017 | 10:55 μ.μ.

Η Αττική είναι όλο εκπλήξεις. Κι ένα Σαββατοκύριακο όπως αυτό με τον υδράργυρο να σκαρφαλώνει σε δυσθεώρητα ύψη, αυτές οι εκπλήξεις κάνουν τη διαφορά.

Οπως αυτή η μαγική παραλία που βρίσκεται μόλις 36 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας, η Ερωτοσπηλιά είναι είναι ουσιαστικά ένας μικρός κόλπος.

Πανέμορφη παραλία και από τους πιο αγαπημένους προορισμούς των Αθηναίων.

Ο μικρός κόλπος είναι καλά προφυλαγμένος από τα μελτέμια και έχει άμμο, σκιά από τα δέντρα που βρίσκονται στις άκρες του, σπηλιές και γαλάζια νερά.

Βρίσκεται ένα χιλιόμετρο βορειοδυτικά από τον παραθεριστικό οικισμό του Πόρτο Ράφτη και διαθέτει ομπρέλες και ξαπλώστρες.

Η ξύλινη καντίνα της παραλίας προσφέρει ροφήματα και πρόχειρα γεύματα. Η Ερωτοσπηλιά είναι τόσο δημοφιλής που τα Σαββατοκύριακα είναι σχεδόν απροσπέλαστη γι’αυτό και είναι προτιμότερη η επίσκεψη στην αρχή του καλοκαιριού ή το φθινόπωρο.

 

  
Φωτογραφίες: trip2athens.com

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...