Μάκης Δαγρές: Κύριε Ζούτσο κάποιος θα πρέπει να σας καταστήσει σαφές ότι νομοτελειακά , το “παραμύθιασμα” του λαού κάποτε τελειώνει και να σας υπενθυμίσει πως πάντα στο τέλος η αλήθεια λάμπει Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Μάκης Δαγρές: Κύριε Ζούτσο κάποιος θα πρέπει να σας καταστήσει σαφές ότι νομοτελειακά , το “παραμύθιασμα” του λαού κάποτε τελειώνει και να σας υπενθυμίσει πως πάντα στο τέλος η αλήθεια λάμπει

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 25 Μαΐου 2017 | 1:52 μ.μ.

 

Απαράδεκτη σε ύφος και ουσία θεωρεί ο  επικεφαλής της αξιωματικής Αντιπολίτευσης του Δήμου μας κ. Π. Μερτύρης, την επιστολή του κ. Μωραϊτη, εκπροσώπου της εταιρείας που αποζημιώθηκε από τον Δήμο μας με 4.600.000, στην γνωστή υπόθεση “κτήμα Καμπά.”

-Δεν μπορεί να μιλάει για ηθική και κοινωνική ευθύνη,  μια εταιρεία  που δεν σεβάστηκε το ταμείο του Δήμου μας σε καιρούς εξαιρετικής οικονομικής ύφεσης,δήλωσε.

-Αναφέρονται σε μια επένδυση 250.000.000 ευρώ στην περιοχή του κτήματος Καμπά και στην αποδοχή εκ μέρους τους, κάποιων δεσμεύσεων ως ανταποδοτικών,αξίας 6.000.000 ευρώ, αλλά προσέτρεξαν μέσω της δικαιοσύνης  να μας στερήσουν τα 4.600.000. 

Ο κ. Μερτύρης είπε πολλά και στο τέλος πέταξε ως απαράδεκτη την επιστολή αισθανόμενος ότι με το ύφος της θίγονται 80000 κάτοικοι του Δήμου.

Απορία δημιούργησε η με οργίλo  ύφος ανάγνωση της επιστολής Μωραϊτη  από τον κ. Ζούτσο , ο οποίος λίγο πολύ θεωρεί τις συγκεκριμένες προτάσεις της εταιρείας και ως νίκη του!!!!! Εκεί φτάσαμε, αλλά δεν τρελαθήκαμε ακόμη.

Είναι κρίμα που οι δημότες δεν έρχονται στα δημοτικά συμβούλια για να δουν από κοντά την απαράδεκτα ενδοτική στάση της παράταξης Ζούτσου.

Κύριε Ζούτσο  κάποιος θα πρέπει να σας καταστήσει σαφές ότι νομοτελειακά , το “παραμύθιασμα” του λαού κάποτε τελειώνει.

Κάποιος επίσης θα πρέπει να σας πει ότι  γνωρίζουμε πως στη  συγκεκριμένη διαμάχη, αγωνιστήκατε απλά για να μην χάσετε αμαχητί.

Κάποιος επίσης θα πρέπει να σας υπενθυμίσει πως πάντα στο τέλος η αλήθεια λάμπει .

Καλό είναι για έναν Δήμαρχο , να μην βγάζει και δείχνει “μισερό” ύφος κατά την διάρκεια της συζήτησης στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Τέλος διατυπώνω την δική μου εντύπωση (εύχομαι να κάνω λάθος), πως όταν διαβάζατε την επιστολή Μωραϊτη την “τρέχατε ροδάνι” ως δικό σας κείμενο.

Αυτά προς το παρόν... 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...