Στασινόπουλος: Μια Νέα Εποχή ξεκινά για τον Παλληνιακό, ας κάνουμε την Παλλήνη ένα ποδοσφαιρικό κύτταρο !!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Στασινόπουλος: Μια Νέα Εποχή ξεκινά για τον Παλληνιακό, ας κάνουμε την Παλλήνη ένα ποδοσφαιρικό κύτταρο !!!

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 21 Μαΐου 2017 | 11:39 π.μ.


Μια Νέα εποχή ξεκινά για τον Παλληνιακό και την πόλη της Παλλήνης τονίζει στην επιστολή που έστειλε στο ΠΑΛΛΗΝΗPRESS o κος Γιάννης Στασινόπουλος.

Δείτε αναλυτικά:

Σε μια εποχή που οι επιτυχίες έρχονται μέσα από συνέργειες, αποφασίσαμε μαζί με την διοίκηση του ΑΟ Παλληνιακού να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να προσπαθήσουμε από κοινού να κάνουμε την Παλλήνη το κέντρο του ποδοσφαιρικού ενδιαφέροντος στην Ανατολική Αττική

Από την μία πλευρά το φρέσκο, σύγχρονο μοντέλο λειτουργίας της Ατλαντίδας και από την άλλη η αδιαμφισβήτητη ιστορική αξία του Παλληνιακού θα αποτελέσουν τους βασικούς άξονες που θα στηριχθεί η προσπάθεια μας. 

Ήδη, το πλάνο λειτουργίας έχει συμφωνηθεί και από τις δύο διοικήσεις και θεωρούμε ότι θα αποτελέσει ένα λαμπρό παράδειγμα προς άλλους αθλητικούς συλλόγους σε όλη την Ελλάδα, που λειτουργούν ανταγωνιστικά ενώ βρίσκονται στον ίδιο δήμο, στην ίδια τοπική κοινωνία και πολλές φορές μοιράζονται ακόμα και τα ίδια γήπεδα. 

Η ισχύ εν τη ενώσει, λοιπόν ξεκινά από την Παλλήνη. 

Στο πλάνο που μπαίνει σε εφαρμογή άμεσα, προβλέπεται ο νέος σχεδιασμός του Παλληνιακού για να βρεθεί σύντομα στις Εθνικές κατηγορίες, η επιλογή ταλαντούχων νέων που θα στελεχώσουν και θα εξελιχθούν μέσα από την Ατλαντίδα και τέλος, η αναδιοργάνωση των ακαδημιών (Ατλαντίδας & Παλληνιακού) οι οποίες θα λειτουργήσουν κάτω από κοινό σύγχρονο μοντέλο, στοχεύοντας τόσο στην διαπαιδαγώγηση των μικρών αθλητών όσο και στην τεχνική τους εξέλιξη.

Άμεσα, οι άνθρωποι που έχουν επιλεγεί, πιάνουν δουλειά σε όλους τους τομείς για να μπορέσει το μεγάλο αυτό εγχείρημα να είναι έτοιμο την νέα σεζόν.

Μια Νέα Εποχή ξεκινά, ας κάνουμε την Παλλήνη ένα ποδοσφαιρικό κύτταρο.


Ιωάννης Στασινόπουλος

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Και το βόλλευ της πόλης χρειάζεται ενίσχυση μετα την απώλεια της προέδρου της. Ευκαιρία κύριε Στασινόπουλε να οδηγήσετε στην Α1 την ομάδα της Παλλήνης, κατι που απο ατυχία 2 σερί χρονιές δεν κατάφερε την τελευταία στιγμή!
Ο Α.Ο. Παλλήνης σας χρειάζεται!

Ανώνυμος είπε...

Καλή επιτυχία Γιάννη.

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...