Μάκης Δαγρές: Μόνο σύγχρονη πολιτική δράση οι μαυρογιαλούροι ΤΕΛΟΣ !! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Μάκης Δαγρές: Μόνο σύγχρονη πολιτική δράση οι μαυρογιαλούροι ΤΕΛΟΣ !!

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 19 Μαΐου 2017 | 1:33 μ.μ.


Είναι κρίμα, για μερικούς που έχουν διαγράψει την ιστορική τους καμπύλη στην αυτοδιοίκηση, να μην αντιλαμβάνονται πως με τις εμμονές τους να βγούνε για πολλοστή φορά μπροστά, δημιουργούν αποπροσανατολιστικές αντιπαραθέσεις, μέσα στην τοπική τους κοινωνία.
Η κάθοδος κάποιου ως υποψήφιου Δήμαρχου, δεν πρέπει να περιορίζεται στα προσωπικά θέλω, αλλά να περιέχει και ένα πακέτο προτάσεων μέσα από τις οποίες να προκύπτει κοινωνική ωφέλεια. Δεν είναι επίσης δυνατόν να ζωντανεύουμε μνήμες ενεργειών, σε μια μόνιμη αντιπαραθετική λογική.
Θα πρέπει να μην αγνοούν οι τέως Δήμαρχοι που θέλουν ξανά και πάντα θα ξαναθέλουν , πως τα όποια τους επιτεύγματα και προφανώς έχουν, ότι μορφοποιήθηκαν σε τελείως διαφορετικές πολιτικές και κοινωνικές συνθήκες. Θέλω να πω απλά, πως μέσα στην ιστορική εξέλιξη, αυτό που φάνταζε ως ωραίο τότε, σήμερα μπορεί να μας είναι αδιάφορο και ξεπερασμένο. Ας το καταλάβετε τελικά κάποιοι που αποφεύγετε να το συνειδητοποιήσετε. Οι συνθήκες είναι άλλες και οι προτεραιότητες του καθενός μας διαφορετικές.
Σήμερα το διακύβευμα στον Δήμο Παλλήνης, τον ενιαίο Καλλικρατικό Δήμο μας, είναι να ανατρέψουμε την διοίκηση Ζούτσου, για πολλούς σπουδαίους πολιτικούς λόγους.
Επαναλαμβάνω πολιτικούς, όχι προσωπικούς.Για τον γράφοντα επί παραδείγματι η αποκατάσταση της δημοκρατικής λειτουργίας είναι μέγιστη ανάγκη.
Η κεκλεισμένη των θυρών “συνεργασία” Δήμαρχου-Γενικού, υποβαθμίζοντας στον ρόλο του επιστάτη τους 6 αντιδημάρχους και μάλιστα με δευτερεύουσες σημασίας αρμοδιότητες, χωρίς πολιτική βούληση, είναι σοβαρότατο δημοκρατικό έλλειμμα.
Σκεφθείτε δεν υπάρχει αντιδήμαρχος επί των οικονομικών.
Ούτε αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών.
Γιατί άραγε;
Ως Πολίτης λοιπόν αυτού του ενιαίου Δήμου, καλώ όλους όσους μπορούν και έχουν την γνώση, να συνταχθούν με τις αντιπολιτευτικές δυνάμεις και αυτές με τη σειρά τους, χωρίς μικροπολιτικές κρυφές σκέψεις, να διαμορφώσουν από τώρα τους άξονες συνεργασίας για την “Αλλαγή” στον Δήμο μας. Δεν αντέχω και δεν πρέπει να αντέχετε άλλους μαυρογιαλούρους. Ούτε κολακεύματα, ούτε αποφθέγματα, ούτε ύβρεις.Μόνο σύγχρονη πολιτική δράση.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...