Δωρεάν WorkShop «Αντίληψη, Σύνθεση και Ανάλυση» από τον Φωτογραφικό Όμιλο ΠΡΙΣΜΑ Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Δωρεάν WorkShop «Αντίληψη, Σύνθεση και Ανάλυση» από τον Φωτογραφικό Όμιλο ΠΡΙΣΜΑ

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 18 Απριλίου 2017 | 9:42 μ.μ.

 

Το συγκεκριμένο workshop έχει ως στόχο την πρώτη επαφή και τη γνωριμία με τον Φωτογραφικό Όμιλο ΠΡΙΣΜΑ και τους εισηγητές μας.

Η θεωρητική διδασκαλία του workshop επικεντρώνεται στην ανάλυση των αρχών της φωτογραφίας και στην τεχνική προσέγγιση της λήψης. 

Θα ασχοληθούμε με τη σύνθεση, δηλαδή με τον τρόπο που τοποθετούμε τα στοιχεία σε μία φωτογραφία, σε ένα φωτογραφικό κάδρο, με σκοπό να τονιστεί το θέμα της.

Θα συζητηθούν απλές τεχνικές όπως
Απλότητα
Ο Κανόνας των Τρίτων
Νοητές γραμμές και σχήματα
Ισορροπία
Προοπτική
Διασταυρώσεις/Συγχωνεύσεις

Μετά τη θεωρητική ανάλυση, θα ασχοληθούμε με την κριτική φωτογραφιών, σχολιάζοντας και αναλύοντας θέματα που κρίνονται απαραίτητα για την κατανόηση της θεωρίας.
Αντικείμενο κριτικής θα αποτελέσουν οι φωτογραφίες που έχουν λάβει μέρος στους διαγωνισμούς του ΠΡΙΣΜΑΤΟΣ.

Εισηγητές του πρώτου WorkShop γνωριμίας θα είναι οι επαγγελματίες φωτογράφοι και μέλη της κριτικής μας επιτροπής Αγγελική Μπίτσικα(Ageliki Bitsika photography), Έφη Σκίτσα(Effie Skitsa Photography) και Γιάννης Αμύγδαλος(Γιάννης Αμύγδαλος).

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα λόγω των περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Δηλώστε συμμετοχή αποστέλλοντας email στο info@athlepolis.gr συμπεριλαμβάνοντας το ονοματεπώνυμό σας και το τηλέφωνό σας.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...