Η ψεύτικη υπόσχεση ΖΟΥΤΣΟΥ στη ΧΡΥΣΗ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ !!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Η ψεύτικη υπόσχεση ΖΟΥΤΣΟΥ στη ΧΡΥΣΗ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ !!!

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 7 Απριλίου 2017 | 2:46 μ.μ.

 


Στην Αρχαία Ελλάδα έριχναν τα τείχη για να υποδεχθούν τους Ολυμπιονίκες! Στη σύγχρονη επέλεξαν άλλες μεθόδους. Στα χρόνια που κατά τον Γιώργο Παπανδρέου λεφτά υπήρχαν, η πολιτεία θέσπιζε κίνητρα, οικονομικά και όχι μόνο, για να επιβραβεύσει εκείνους που ανέβαζαν την ελληνική σημαία στον ιστό μίας μεγάλης διοργάνωσης. Όσο πιο ακριβό ήταν το μετάλλιο, τόσο υψηλότερα ήταν τα μπόνους.

Από την υπογραφή του πρώτου μνημονίου το 2010 οι παροχές στους Ολυμπιονίκες μειώθηκαν. Κυρίως τα οικονομικά! Βρέθηκαν, ωστόσο, τρόποι για να πάρουν λάμψη οι πολιτικοί και τα δημόσια πρόσωπα που συνωστίζονται δίπλα στους αθλητές έπειτα από μία μεγάλη επιτυχία. Όλο και κάτι τάζουν για να μπουν στο κάδρο της φωτογραφίας. Για να κερδίσουν τα 15 λεπτά δημοσιότητας στα δελτία ειδήσεων και στις διάφορες εκπομπές. Για να δικαιώσουν τον Άντι Γουόρχολ, όχι για προσωπικούς λόγους.


Το 1968 ο Αθανάσιος Ζούτσος ήταν μόλις 9 ετών. Άρα, τη φράση του Αμερικανού βασιλιά της pop-artγια την ανθρώπινη ματαιοδοξία την έμαθε πολύ αργότερα. Αλλά φρόντισε να την υιοθετήσει αν κρίνουμε σωστά απ’ όσα συνέβησαν στις 20 Αυγούστου! Η μισή Ελλάδα βρισκόταν στις παραλίες, ενώ η υπόλοιπη είχε στηθεί μπροστά στις τηλεοράσεις και παρακολουθούσε τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Με πρόδηλο το αίσθημα υπερηφάνειας για την Κατερίνα Στεφανίδη! Το χρυσό μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ ερχόταν να προστεθεί σε μία σειρά μεγάλων επιτυχιών αν αναλογιστούμε τις συνθήκες που επικρατούσαν στη χώρα. Ο δήμαρχος Παλλήνης δεν έχασε την ευκαιρία. Εξέδωσε ανακοίνωση για να τιμήσει το χρυσό κορίτσι της πόλης του. Για να αξιοποιήσει ότι το πατρικό της Κατερίνας βρίσκεται στην Παλλήνη.

«Σε συνέχεια των συγχαρητηρίων του στην Παλληνιώτισσα Χρυσή Ολυμπιονίκη, Κατερίνα Στεφανίδη, ο Δήμαρχος Παλλήνης κ. Αθανάσιος Ζούτσος, εκφράζει τη βούλησή του, εκτός άλλων τιμητικών εκδηλώσεων, να τιμηθεί η συμπολίτισσά μας και εμπράκτως, με την ονομασία του Αθλητικού Συγκροτήματος που βρίσκεται στην είσοδο της Δ.Ε. Παλλήνης, ως “Αθλητικό Κέντρο, Κατερίνα Στεφανίδη”.

Mε την επικείμενη ανάπλαση του Αθλητικού Συγκροτήματος Παλλήνης, αυτό θα αποτελέσει ακόμα μεγαλύτερο πόλο έλξης για όλους του Παλληνιώτες και τα επιτεύγματα της Κατερίνας, πηγή έμπνευσης για τη νέα γενιά», ανέφερε το δελτίο Τύπου που εξεδόθη την 21η Αυγούστου. Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα του Ζούτσου στην Κατερίνα.

Υπόσχεση για τη φωτογραφία

Φτάσαμε αισίως στον Απρίλιο του 2017! Από τον περασμένο Αύγουστο μόνο δύο θέματα μένουν ανοικτά. Η δεύτερη αξιολόγηση της ελληνικής οικονομίας από τους Θεσμούς και η μετονομασία του αθλητικού κέντρου που υπάρχει στην Παλλήνη. Κι αν στην πρώτη περίπτωση, η κυβέρνηση δείχνει καθημερινά προς την πλευρά των δανειστών για να δικαιολογήσει την αδυναμία να κλείσει έγκαιρα τη συμφωνία. Στην περίπτωση της Στεφανίδη, ωστόσο, ο Ζούτσος μπορεί να κατηγορήσει μόνο τον… δήμαρχο Παλλήνης και αντίστροφα. Διότι όλη η ιστορία στήθηκε για το «θεαθήναι», δηλαδή, για τις φωτογραφίες και τις κοινές δηλώσεις στα κανάλια.

Ούτε στο Δημοτικό Συμβούλιο δεν πήγε το θέμα. Γιατί; Μα, επειδή γνώριζαν ότι δεν μπορεί να αλλάξει όνομα το αθλητικό κέντρο. Ναι, οι εγκαταστάσεις είχαν βαπτιστεί εδώ και χρόνια. Και, μάλιστα, με όνομα που δεν αλλάζει. «Αθλητικό Κέντρο “Γρηγορίου Λαμπράκη”», ονομάζεται το συγκρότημα με τα γήπεδα μπάσκετ, ποδοσφαίρου και τους υπόλοιπους χώρους. Ακόμα και το ποδοσφαιρικό γήπεδο έχει βαπτιστεί! Φέρει το όνομα του αείμνηστου Γιώργου Δέδε.

Με μπλοκαρισμένη κάθε επιλογή τους, ο δήμαρχος Παλλήνης και οι συνεργάτες του απέφυγαν κάθε αναφορά στο θέμα. Ακόμα και όταν ήρθε στην Ελλάδα η Κατερίνα Στεφανίδη με το νέο χρυσό μετάλλιο, από το Πανευρωπαϊκό Κλειστού Στίβου, ο Ζούτσος σφύριξε αδιάφορα. Όχι πώς είχε ζητήσει κάτι το χρυσό κορίτσι του επί κοντώ, αλλά δεν είναι και εύκολη η διαχείριση μιας συνάντησης με έναν άνθρωπο που τους έχεις υποσχεθεί κάτι, χωρίς να μπορείς να το πράξεις… Δείχνει, αν μη τι άλλο, την έλλειψη σεβασμού απέναντι στην Κατερίνα που έκανε τον δήμο Παλλήνης γνωστό σε όλο τον πλανήτη. Έστω και αν η κοπέλα ούτε ήθελε, ούτε περίμενε να πάρει το όνομά της μία αθλητική εγκατάσταση… Τελικά, στη σύγχρονη Ελλάδα δεν ρίχνουν τα τείχη για τους Ολυμπιονίκες. Ρίχνουν ανέξοδες υποσχέσεις και παραμύθια για να τους εκμεταλλευθούν!..


Πηγή



ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

 

Έπιπλα ALTANIS στη Παλλήνη - Ανοίξαμε και σας περιμένουμε !!!

ΣΤΗΡΙ-ΖΩ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...