Δήμαρχε έχεις SMS - Ανθούσα 2017: "Η υπομονή μας εξαντλήθηκε και κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου γιατί έχουμε μικρό παιδί 4 ετών..." Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Δήμαρχε έχεις SMS - Ανθούσα 2017: "Η υπομονή μας εξαντλήθηκε και κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου γιατί έχουμε μικρό παιδί 4 ετών..."

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017 | 11:45 μ.μ.



Για 7 ολόκληρα χρόνια η πρόσβαση στο σπίτι μου γίνεται από τη ράμπα της φωτογραφίας. Από τη ράμπα αυτή βγήκε νύφη στις 29 Μαΐου 2010 η κόρη μου και μετά από μια βδομάδα πήραμε την υπόσχεση από τον υποψήφιο τότε Δήμαρχο ότι θα είναι το πρώτο έργο στην Ανθούσα αν αναλάβει το Δήμο.
Κέρδισε τις εκλογές στις 2 αναμετρήσεις και η υπόσχεση ξεχάστηκε...επιπλέον οι αρμόδιες υπηρεσίες αδιαφορούν και δεν μας απαντούν στις έγγραφες αιτήσεις μας.
Δεν ζητάμε παράλογα πράγματα αλλά να εφαρμοστούν τα υψόμετρα της πράξης εφαρμογής στην οδό Σουλιωτών και να γίνει σχετική διαμόρφωση των χωμάτων για να καταστεί βατός ο δρόμος και να μπορούμε να πηγαίνουμε στο σπίτι μας από νόμιμο δρόμο και όχι από ράμπα του γειτονικού οικοπέδου που δικαίως διαμαρτύρεται ο ιδιοκτήτης του.
Η πρόσβαση από την παρούσα κατάσταση δρόμο και ράμπα είναι επικίνδυνος και είχαμε μικροτραυματισμούς σε επισκέπτες και στη σύζυγό μου. 
Η υπομονή μας εξαντλήθηκε και κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου γιατί έχουμε μικρό παιδί 4 ετών και ηλικιωμένα άτομα άνω των 70 ετών......

Γιώργος Τριάντης

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...