Η REDS παρουσιάζει σε διεθνή έκθεση στις Κάννες το έργο ανάπτυξης που δρομολογεί στην Κάντζα Παλλήνης!!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Η REDS παρουσιάζει σε διεθνή έκθεση στις Κάννες το έργο ανάπτυξης που δρομολογεί στην Κάντζα Παλλήνης!!!

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 11 Μαρτίου 2017 | 4:13 μ.μ.



Στη διεθνή έκθεση MIPIM 2017 στις Κάννες θα συμμετάσχει η ελληνική εταιρία real estate REDS προκειμένου να παρουσιάσει τα έργα τα οποία υλοποιεί ή σκοπεύει να υλοποιήσει, με στόχο την προσέλκυση ενδιαφερόμενων επενδυτών.

Το πρώτο έργο που θα παρουσιάσει η εισηγμένη στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης είναι η ανάπτυξη που δρομολογεί στην Κάντζα της Παλλήνης (πρώην κτήμα Καμπά). Πρόκειται για επένδυση της τάξεως των 230 εκ. ευρώ και αφορά συνολική δόμηση 89.000 τμ. στα οποία θα συνδυάζονται χρήσεις γραφείων, εμπορίου, ψυχαγωγίας και πολιτισμού. Με βάση το σημερινό χρονοδιάγραμμα η έναρξη λειτουργίας τοποθετείται προς το τέλος του 2021.

Παράλληλα, η REDS, ιδιοκτήτρια του Smart Park στα Σπάτα, ανταποκρινόμενη στην επιτυχή πορεία του κέντρου, έχει ήδη ξεκινήσει την σταδιακή επέκταση  του κατά 18.000 τμ, συνολικής επένδυσης 23 εκ. ευρώ, ενώ πρόσφατα σύναψε και συμφωνία για την μίσθωση στο εμπορικό Πάρκο, του μεγαλύτερου καταστήματος της αλυσίδας Zara στην Ελλάδα.

Στην MIPIM, εκτός της ανάπτυξης στο πρώην κτήμα Καμπά, θα παρουσιαστεί και η επέκταση του Smart Park καθώς και το οικιστικό συγκρότημα 17 κατοικιών  "Villa Cambas" στην Κάντζα.

πηγή capital.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...