Μάκης Δαγρές: Πρέπει να βγάλουμε την περιοχή μας από το τέλμα και τον "Τσαρισμό" στον οποίο έχει περιπέσει!!! (ΑΠΟΨΕΙΣ - ΘΕΣΕΙΣ - ΓΝΩΜΕΣ) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Μάκης Δαγρές: Πρέπει να βγάλουμε την περιοχή μας από το τέλμα και τον "Τσαρισμό" στον οποίο έχει περιπέσει!!! (ΑΠΟΨΕΙΣ - ΘΕΣΕΙΣ - ΓΝΩΜΕΣ)

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 7 Μαρτίου 2017 | 10:07 μ.μ.

 

Από σήμερα άρχισε και επισήμως η αντίστροφη μέτρηση για την δημαρχία Ζούτσου.
Η χθεσινή εκκαθάριση,καρατόμηση,αναδόμηση,ανασχηματισμός, όπως θέλετε πείτε το, προφανώς δεν απέβλεπε σε κοινωνική ωφέλεια. Αν δεχθούμε πως έγινε γι' αυτό, υπάρχει σαφής παραδοχή για έλλειμμα λειτουργίας-απόδοσης, των πρωτοκλασάτων στελεχών της παρατάξεως Ζούτσου.
Φίλοι. Είναι απλή τακτοποίηση "αδιάβαστων σκληροπυρηνικών" στη λογική,"το μαγαζί δικό μου" , ότι θέλω κάνω και κανείς δεν θα μου σηκώνει ανάστημα. 
Από δω και πέρα θα έχουμε μια σειρά απανωτών λαθεμένων επιλογών,τσαμπουκαλίκια και αφορισμούς.
Λυπάμαι .
Θέλω να καλέσω τους συνετούς ανθρώπους της περιοχής μας σε μια διαρκή πολιτική συνεύρεση, ώστε από κοινού, με όσο το δυνατόν διευρυμένη πολιτική βάση, να βγάλουμε την περιοχή μας από το τέλμα και τον "Τσαρισμό" στον οποίο έχει περιπέσει.
Θέλω να καλέσω επίσης τους νεότερους, που πλήττεται βάναυσα ο ορίζοντας τους για μια καλή ζωή, να ενεργοποιηθούν σε μια κατεύθυνση ανατροπών.
Κάποιοι πήραν λάθος μονοπάτια ...πατώντας στις ενισχυμένες αναλογικές.
Δεν δικαιολογείται αδιαφορία.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...