ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΧΕΙΣ SMS - ΜΕΡΤΥΡΗΣ: ΟΤΑΝ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΨΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ (ΔΕΙΤΕ TO BINTEO) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΧΕΙΣ SMS - ΜΕΡΤΥΡΗΣ: ΟΤΑΝ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΨΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ (ΔΕΙΤΕ TO BINTEO)

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016 | 1:03 π.μ.




Έχοντας την τιμή να διατελέσω πρόεδρος του ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΥ και ταυτόχρονα δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ θα ήθελα να καταγγείλω δημόσια κάποια γεγονότα για να γνωρίζουν οι δημότες μας.

Καταρχήν επι 5 έτη λειτουργίας του καλλικρατικού δήμου δεν έχει δοθεί ούτε ΕΝΑ ΕΥΡΩ στα τοπικά αθλητικά σωματεία του δήμου μας σε αντίθεση με όλους τους δήμους της χώρας που ενισχύουν τα σωματεία τους.
Αντίθετα εμείς τα χρήματα των δημοτών τα δίνουμε σε συγκεκριμένη εταιρεία να διαχειρίζεται ανεξέλεγκτα τα αθλητικά προγράμματα του δήμου. Τα ποσά που διατίθενται από τον δήμο για την συντήρηση και ανάπλαση των αθλητικών εγκαταστάσεων του δήμου μας είναι μηδαμινά έως ανύπαρκτα.

Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ να ανταπεξέλθει σε όλα αυτά είναι ΔΕΔΟΜΕΝΗ. Εμφανίζεται λοιπόν κάποιος πρόεδρος ενός σωματείου της Ανθούσας και με δικά του χρήματα αγοράζει και τοποθετεί πλαστικά καθίσματα στην εξέδρα του γηπέδου που ήταν με ξύλινες ταύλες ,και με κάποιες άλλες παρεμβάσεις γίνεται ένα γήπεδο ΣΤΟΛΙΔΙ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ο δήμαρχος της πόλης μας, ΞΗΛΩΣΕ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ τα καθίσματα, και σε ερώτηση μας στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο τον λόγο που προέβη σε αυτήν την ενέργεια η απάντησή του ήταν ,ότι αυτός προσωπικά αποφασίζει, και ότι ξήλωσε τα βιδωμένα  καθίσματα, γιατί θεωρεί ο ίδιος ότι τα καθίσματα στα γήπεδα είναι επικίνδυνα γιατί τα πετούν στους αγωνιστικούς χώρους. Η θέση αυτή πραγματικά ,από μόνη της αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία, εκτός αν όλα τα γήπεδα του κόσμου είναι παράνομα.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΟΤΑΝ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΨΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...