Μερτύρης: O Παλληνιακός είναι και θα παραμείνει ιστορικός σύλλογος - Εξαίρετη η κίνησή του για ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Μερτύρης: O Παλληνιακός είναι και θα παραμείνει ιστορικός σύλλογος - Εξαίρετη η κίνησή του για ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016 | 9:17 μ.μ.



Ο κος Παναγιώτης Μερτύρης με αφορμή την σπουδαία κίνηση του ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΥ για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας έκανε την παρακάτω δήλωση στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

"Προκειμένου να χαρακτηρισθεί ένας σύλλογος ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ, συντελούν πολλά πράγματα. Η χρονική διάρκεια ύπαρξής του, ο σκοπός λειτουργίας του, και βέβαια η προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο. Ένας από αυτούς τους συλλόγους της πόλης μας ήταν, είναι και θα παραμείνει ο ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ

Θεωρώ υποχρέωσή μου να ευχαριστήσω τους παίκτες, τη διοίκηση καθώς και τον προπονητή του ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΥ για την εξαίρετη ενέργειά τους να ενισχύσουν το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου μας. Τέτοιου είδους ενέργειες αναδεικνύουν ακόμη περισσότερο την κοινωνική προσφορά του ιστορικού αυτού συλλόγου.
Συγχαρητήρια και καλή πορεία στην ομάδα μας!!"


*Στη φωτογραφία διακρίνεται ο κος Παναγιώτης Μερτύρης με εθελοντή του δήμου κατα την διάρκεια της κίνησης ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ και ΑΓΑΠΗΣ του ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΥ.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...