«Καρδιοχτύπι» στον Παλληνιακό για τον τραυματισμό του Κοβάνη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

«Καρδιοχτύπι» στον Παλληνιακό για τον τραυματισμό του Κοβάνη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016 | 9:17 μ.μ.



Ενός κακού, μύρια έπονται… Σαν να μην έφτανε το κακό ξεκίνημα της ομάδας της Παλλήνης στο πρωτάθλημα ήρθε να προστεθεί και ο τραυματισμός του Δημήτρη Κοβάνη.

Ο παίκτης του Παλληνιακού αποχώρησε τραυματίας από το Κυριακάτικο παιχνίδι με την Μάχη Μαραθώνα με θλάση στα πλευρά.
Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου της ομάδας μιλούν για απουσία 20 ημερών.

Ο Κοβάνης είναι ένας πολύ ποιοτικός παίκτης και βασικό εργαλείο της ομάδας του Παναγιώτη Χριστοφιλέα και γι΄αυτό λόγο οι άνθρωποι του Παλληνιακού  βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα μετά το άκουσμα της είδησης του τραυματισμού του εν όψει μάλιστα της συνέχειας του πρωταθλήματος και την προσπάθεια ανάκαμψης που κάνει η ομάδα για επιστροφή στις καλές εμφανίσεις και τις νίκες.

Η διοίκηση του Παλληνιακού με ανακοίνωση ευχήθηκε ταχεία αναρρωση στον ποδοσφαιριστή της ομάδας.

Δείτε την ανακοίνωση:

O Πρόεδρος και το Δ.Σ. εκφράζουν τις ευχές τους, στον ποδοσφαιριστή μας Δημήτρη Κοβάνη, για ταχεία ανάρρωση και σύντομη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.






Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Καμπουρίδης  Γιάννης 
  
Ο Γεν.  Γραμματέας του Δ.Σ.
 Χρήστος  Αναστασίου




Ρεπορτάζ-Φωτογραφίες: Γιώργος Λάιος
 

ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ
ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ 






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...