ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΠΡΙΤΖ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΕΣ «Η ΚΑΝΤΖΑ» Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΠΡΙΤΖ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΕΣ «Η ΚΑΝΤΖΑ»

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016 | 10:45 μ.μ.



Ο ΦΕΣ «Η ΚΑΝΤΖΑ» ξεκινά ένα Ομαδικό Πνευματικό Παιχνίδι το ΜΠΡΙΤΖ.
Το μπριτζ είναι ένα ομαδικό πνευματικό παιχνίδι που παίζεται με τράπουλα από δύο ζεύγη παικτών που κάθονται μεταξύ τους αντικριστά. Ο παράγοντας της τύχης στο μπριτζ είναι μικρός.
Μπορεί να λάβει μέρος όποιος επιθυμεί, μικρός ή μεγάλος, είτε για να απασχολείται με κάτι που θα του ενεργοποιεί το μυαλό αλλά και αν μπορεί, με την πάροδο του χρόνου, να συμμετάσχει σε αγώνες.
Εφόσον συγκεντρωθεί ικανοποιητικός αριθμός ενδιαφερομένων τότε θα ξεκινήσουμε με δάσκαλο ώστε ΟΛΟΙ να μπορούμε από την πρώτη στιγμή να μάθουμε κάτι καινούργιο και να συμμετέχουμε ενεργά.
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ Η πρώτη συνάντηση θα γίνει την ΚΥΡΙΑΚΗ 13/11 στις 19:30 στην αίθουσα του Συλλόγου μας (ΟΔΟΣ ΓΑΛΑΞΙΑ στην ΚΑΝΤΖΑ)
Ως πιθανή μέρα συναντήσεων προτείνεται η ΚΥΡΙΑΚΗ το απόγευμα.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...