Μερτύρης: Επιλεκτική διαγραφή οφειλών ύδρευσης σε δεκάδες νοικοκυριά και επιχειρήσεις του δήμου μας Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Μερτύρης: Επιλεκτική διαγραφή οφειλών ύδρευσης σε δεκάδες νοικοκυριά και επιχειρήσεις του δήμου μας

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016 | 10:44 μ.μ.



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Ανθούσα, Γέρακας, Παλλήνη, Πόλεις για να Ζεις»



Συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Παλλήνης την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου του 2016 στο Δημοτικό Κατάστημα της Παλλήνης.

Κυρίαρχο θέμα της συνεδρίασης αποτέλεσε το ζήτημα της επιλεκτικής διαγραφής οφειλών ύδρευσης σε δεκάδες νοικοκυριά και επιχειρήσεις του δήμου μας. O επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης, κος Παναγιώτης Μερτύρης, στην τοποθέτησή του κατηγόρησε για μια ακόμη φορά ευθέως τον δήμαρχο για πελατειακές και ρουσφετολογικές πρακτικές, τονίζοντάς του ότι ενεργεί χωρίς κανέναν ηθικό φραγμό, ξεπερνώντας κάθε επιτρεπτό όριο. Επισήμανε στον Δήμαρχο ότι η αυτοδιοίκηση πρέπει να κινείται με γνώμονα την βελτίωση του επιπέδου ζωής των πολιτών, και όχι την ανάπτυξη πελατειακών σχέσεων και εξυπηρετήσεων, υπενθυμίζοντάς του παράλληλα και το χρέος του για διευθέτηση και τακτοποίηση των ουσιαστικών και πρακτικών ζητημάτων των κατοίκων της περιοχής, αφήνοντας στην άκρη τα μικροπολιτικά παιχνίδια. «Όπως όλοι αντιλαμβανόμαστε αυτές οι παλαιοκομματικές πρακτικές δεν είναι ανεκτές και δεν θα επιτρέψουμε να συνεχίσει να λειτουργεί η διοίκηση με αυτό τον τρόπο υποτιμώντας την νοημοσύνη μας και κυρίως την νοημοσύνη των δημοτών του Δήμου Παλλήνης», τόνισε χαρακτηριστικά.

Επόμενο θέμα προς συζήτηση ήταν αυτό του κανονισμού θέσπισης προδιαγραφών και κανόνων χρήσης των πεζόδρομων, πεζοδρομίων και θέσεων στάθμευσης ΑΜΕΑ. Ο συγκριμένος κανονισμός, αν και απαραίτητος τόσο για την ορθή λειτουργία των έργων οδοποιίας όσο και για την οδική ασφάλεια των πολιτών, δεν είχε ψηφιστεί από τον δήμο μας εδώ και χρόνια ως όφειλε. Η παράταξή μας τόνισε ότι δεν φτάνει μόνο να οριστούν συγκεκριμένα μέτρα πρέπει αυτά και να τεθούν άμεσα σε εφαρμογή χωρίς άλλη καθυστέρηση. Πιο συγκεκριμένα, ο κος Μερτύρης κατήγγειλε την τοποθέτηση κάδων απορριμμάτων στην λεωφόρο Μαραθώνος μειώνοντας το πλάτος του πεζοδρομίου στο 50% του επιτρεπόμενου -σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα πεζοδρόμια της πόλης μας- την στιγμή που μια εβδομάδα μετά ψηφίζουμε κανονισμό. Τόνισε ότι οι αποφάσεις που θα παρθούν θα πρέπει να εφαρμόζονται για όλους και να λαμβάνουν όλοι ίσης μεταχείρισης, χωρίς ρουσφέτια σε ημετέρους και άλλες  παρόμοιες μη αποδεκτές τακτικές.

Κι ενώ μια ακόμη συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου έφτασε στο τέλος της, συνεχίζουμε να παρατηρούμε μια δημοτική αρχή που έχει γαντζωθεί στην εξουσία. Συνεχίζει να ασκεί την ίδια πάγια πολιτική εξυπηρέτησης συγκεκριμένων ατομικών συμφερόντων, δίχως να επιδεικνύει την παραμικρή διάθεση να λειτουργήσει έστω και μια φορά προς όφελος του συνόλου των δημοτών. 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...