ΑΟ Παλλήνης Volleyball: Οι εγγραφές ξεκίνησαν !!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΑΟ Παλλήνης Volleyball: Οι εγγραφές ξεκίνησαν !!!

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016 | 10:48 μ.μ.

Ο ΑΟ Παλλήνης συνεπής στο ραντεβού για ακόμη μια χρόνια ξεκινάει τις ακαδημίες βόλεϊ για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017. 
Το team των προπονητών μας απαρτίζεται από απόφοιτους Γυμναστικής Ακαδημίας και θα προσπαθήσουν να μάθουν στα παιδιά μας τα μυστικά του βόλεϊ και πάνω από όλα το
“ευ αγωνίζεσαι”.
Φέτος κάτι καινούργιο ετοιμάζουμε και για τους μικρούς μας φίλους (προσχολικής ηλικίας) κορίτσια από 3-6 ετών... Mini sports…. η εκμάθηση του βόλεϊ με παιγνιώδη τρόπο και για τα αγόρια προσχολικής ηλικίας (3-6 ετών) και πρώτες τάξεις δημοτικού.... smashbal....πρώτα βήματα εκμάθησης των μυστικών του βόλεϊ με διάφορα παιχνίδια Σας περιμένουμε όλους να ξεκινήσουμε το αθλητικό μας ταξίδι για ακόμη μια χρόνια. 

email: info@pallinivolleyball.gr




Κάντε κλικ στις παρακάτω εικόνες

για μεγέθυνση
 





 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...