Σχολή χορού Lilac Fairy στη Παλλήνη - Εγγραφές από Δευτέρα 5/9/2016 - Σας περιμένουμε !!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Σχολή χορού Lilac Fairy στη Παλλήνη - Εγγραφές από Δευτέρα 5/9/2016 - Σας περιμένουμε !!!

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016 | 9:39 μ.μ.


Σχολή χορού Lilac Fairy στη Παλλήνη
Εγγραφές από Δευτέρα 5/9/2016
Σας περιμένουμε !!!


Lilac Fairy ή αλλιώς η «νεράιδα Πασχαλιά» και καλή νονά της Ωραίας Κοιμωμένης. Ήταν αυτή που επενέβη και άλλαξε την κατάρα του θανάτου σε βαθύ ύπνο αλλά και η ίδια που οδήγησε τον πρίγκιπα στην Αουρόρα για να ξυπνήσει την Κοιμωμένη μ’ ένα φιλί και να την επαναφέρει στη ζωή… Στη σύγχρονη εποχή η Lilac Fairy είναι η παραμυθένια τέχνη του χορού, αυτή που ανυψώνει τον άνθρωπο, που του χαρίζει ζωντάνια, ευεξία και χαρά.
Για εμάς η Lilac Fairy συμβολίζει όλα τα παραπάνω και συγκεντρώνει σε δύο φράσεις την ανάγκη μας να διδάξουμε, να νιώσουμε, να εκφραστούμε αλλά και να μάθουμε μέσα από το Χορό.
Aναγνωρισμένη από το κράτος. Μέλος του Σ.Ι.Σ.Χ.Ε (Σωματείο Ιδιοκτητών Σχολών Χορού Ελλάδας)
Διευθύντρια: Αγγελική Ανδρουτσοπούλου
Βιογραφικό: Ξεκίνησα το μπαλέτο όταν ήμουν 2μιση ετών. Σίγουρα δε μπορώ να θυμηθώ γιατί ζήτησα από τη μητέρα μου να με πάει μπαλέτο, αλλά σίγουρα μπορώ να πω γιατί το συνέχισα. Ο λόγος ήταν ο μαγικός κόσμος του, ο οποίος μου πρόσφερε χορό, μουσική, γύμναση και τέχνη συγχρόνως όπως και αρκετή χρυσόσκονη.

Ήμουν από τα τυχερά παιδιά, τα οποία φοίτησαν κοντά σε μεγάλους δασκάλους του χορού (Μέτσης Ιωαν., Ερενίδης Λεων., Γρηγοριάδου Δεσ., Bogoeva Kal., Rizova Bor., Μπερτόλη Αλ., Μανταφούνης Χαρ., Σταματοπούλου Περ., Κυνηγού Μαρ., Καπάζογλου Ε., Γρηγορίου Μ. κ. α. ) και αυτό με έκανε να έχω μία ειδική αλλά και σφαιρική γνώση για το πώς μπορεί να διδαχθεί η τέχνη του χορού.

Όνειρο μου ήταν να γίνω δασκάλα μπαλέτου, γιατί η αίθουσα είναι αυτή που με μάγευε και με μαγεύει ακόμη.

Η ευτυχία που νιώθω κάθε φορά που ένα παιδί απλώνει εμπιστευτικά το χεράκι του στο δικό μου για να στροβιλιστούμε στον μαγικό κόσμο του χορού, είναι ισχυρό κίνητρο.

Η σχέση μου αυτή με το παιδί καλλιεργείται όχι μόνο από την αγάπη μου για τη διδασκαλία του χορού αλλά και από την άρτια εκπαίδευση μου και την πολύχρονη εμπειρία μου. 

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ


ΚΛΑΣΙΚΟ ΜΠΑΛΕΤΟ (για όλες τις ηλικίες):
Για τη διδασκαλία του έχουμε επιλέξει να ακολουθήσουμε το ρώσικο σύστημα “Vaganova” εμπλουτίζοντάς το με όσα στοιχεία του αγγλικού συστήματος R.A.D. θεωρούμε σημαντικά και απαραίτητα.


ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΧΟΡΟΣ (για όλες τις ηλικίες):
Βασιζόμαστε στο πιο σημαντικό και οργανωμένο σύστημα σύγχρονου χορού της νεότερης εποχής το σύστημα “Limon” και το συνδυάζουμε με τα άλλα συστήματα που γνωρίζουμε, ώστε το μάθημα να γίνεται πιο δυναμικό και ενδιαφέρον.

ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ (για παιδιά προσχολικής ηλικίας):
Είναι μια εισαγωγή στη μουσική και την κίνηση. Ένα μάθημα που βοηθά τα παιδιά να αποκτήσουν αίσθηση του χώρου, του χρόνου, της μουσικής και του σώματός τους.

YOGA
Η Ashtanga Vinyasa Yoga είναι ένα δυναμικό παραδοσιακό σύστημα γιόγκα. Κατά την πρακτική της πραγματοποιείται μία ορισμένη σειρά θέσεων (asanas) σε απόλυτο συγχρονισμό με βαθιά αναπνοή. Το σώμα βρίσκεται σε μία συνεχή κίνηση και σε κάθε κίνηση αντιστοιχεί μία αναπνοή(vinyasa). Τα οφέλη αυτής της πρακτικής τόσο σε σωματικό όσο και πνευματικό επίπεδο πολλά. Εσωτερικά και εξωτερικά το σώμα επωφελείται, οι μύες, οι αρθρώσεις, τα εσωτερικά όργανα. Το σώμα αποτοξινώνεται και οι μύες ασκούνται, το σώμα αποκτά αντοχή, δύναμη και ευλυγισία. Η αναπνοή βελτιώνεται, ο νους ηρεμεί και συγκεντρώνεται. Με συστηματική εξάσκηση ο ασκούμενος αποκτά σωματική και πνευματική ευεξία και οδηγείται σε έναν καλύτερο τρόπο ζωής.  

LATIN - ZUMBA
 
ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ (για όλες τις ηλικίες):
Ένα μάθημα που βοηθά την επικοινωνία με μόνο μέσο το σώμα μας, προάγει τη συνεργασία αλλά και αναπτύσσει δημιουργικότητα και φαντασία.
Βασικός μας γνώμονας η μουσική.

DANCE STRETCHING (για όλες τις ηλικίες):
Με ασκήσεις που έχουν τις ρίζες τους στο χορό γυμνάζουμε το σώμα και ταυτόχρονα το κάνουμε πιο ευλύγιστο και ελαστικό.


BARRE A TERRE (για όλες τις ηλικίες ):
Η τεχνική του κλασικού μπαλέτου στο πάτωμα. Μάθημα που βοηθά να αποκτήσουμε τη σωστή στάση του σώματος και επιτρέπει ακόμη και σε περίπτωση τραυματισμών να διατηρούμε την επαφή με το μπαλέτο.


ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ (για όλες τις ηλικίες):
Σκοπός του μαθήματος είναι η εκγύμναση του σώματος μέσα από τη φυσική και αβίαστη ροή του χορού.


 

Λεονταρίου 11, 15351 Παλλήνη Τ: 210 60 34 429, dance@lilacfairy.gr.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...