Κορυφαία αθλήτρια της Ευρώπης η Κατερίνα Στεφανίδη Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Κορυφαία αθλήτρια της Ευρώπης η Κατερίνα Στεφανίδη

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016 | 9:23 μ.μ.



H Kατερίνα Στεφανίδη αναδείχθηκε κορυφαία αθλήτρια της Ευρώπης για τον Αύγουστο από τους φίλους του κλασικού αθλητισμού, με τη δημοσκόπηση που διενεργεί η EEA μέσω της ιστοσελίδας της και τη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτό που κυρίως μέτρησε για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν η νίκη της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, τον Αύγουστο.

Για το σύνολο των επιτυχιών της θα τιμηθεί την ερχόμενη Τρίτη και από τον σύλλογό της ΑΟ Φιλοθέης, στο γυμναστήριο όπου έκανε τα πρώτα της άλματα στο επί κοντώ. Μαζί της θα τιμηθεί και ο σύζυγος και προπονητής της Μιτς Κρίερ.

Παράλληλα, η Στεφανίδη θα βρίσκεται σήμερα στις Βρυξέλλες, όπου θα διεξαχθεί ο δεύτερος τελικός της εφετινής σειράς αγώνων του «Diamond League», εκεί όπου η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του Ρίο θα καταλάβει και την πρώτη θέση στη συνολική βαθμολογία κερδίζοντας το πρώτο διαμάντι της καριέρας της.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...