Προεδρικό κάλεσμα στον κόσμο του Παλληνιακού εν όψει Αήττητου! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Προεδρικό κάλεσμα στον κόσμο του Παλληνιακού εν όψει Αήττητου!

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016 | 10:35 π.μ.

 

Ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Καμπουρίδης απηύθυνε κάλεσμα στους φιλάθλους της Παλλήνης

Μπορεί ο Παλληνιακός να μην ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο στο πρωτάθλημα, καθώς στην πρεμιέρα ηττήθηκε από τον Αχιλλέα, ωστόσο κανείς στον σύλλογο δεν χάνει την πίστη του, αφού έχει γίνει εξαιρετική δουλειά.
Αυτό επιβεβαιώνεται και από το ενθουσιώδες κάλεσμα που απηύθυνε στον φίλαθλο κόσμο της Παλλήνης ο Γιάννης Καμπουρίδης, με τον πρόεδρο του σωματείου να αναφέρει εν όψει του κυριακάτικου (25/9) αγώνα με τον Αήττητο:
Το Δ.Σ. απευθύνει κάλεσμα στους φιλάθλους του Παλληνιακού την Κυριακή (25/9) και ώρα 16.30 να δώσουν το παρών στο Δημ. Στάδιο, εν όψει του αγώνα με τον Αήττητο Σπατών, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

http://pamebala.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...