Σημαντικά μηνύματα ήθους και ευ αγωνίζεσθαι από τον Παλληνιακό! [ΔΕΙΤΕ ΤΟ BINTEO] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Σημαντικά μηνύματα ήθους και ευ αγωνίζεσθαι από τον Παλληνιακό! [ΔΕΙΤΕ ΤΟ BINTEO]

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016 | 9:34 μ.μ.



Σημαντικά μηνύματα ήθους και ευ αγωνίζεσθαι πέρασε η διοίκηση του Παλληνιακού, πριν από την αναμέτρηση με τον Αήττητο Σπατών. Αφού καλωσόρισε τους φιλάθλους στο γήπεδο, συνεχάρη τον Αήττητο Σπατών για την άνοδο στην Α' κατηγορία και του ευχήθηκε καλή πορεία. Η διοίκηση Καμπουρίδη, δε, ευχήθηκε να γίνει ένα παιχνίδι καλό, αντάξιο της ιστορίας των δύο ομάδων (όπως και έγινε), ενώ αξίζει να σταθούμε στην ΑΨΟΓΗ συμπεριφορά των εκατοντάδων φιλάθλων (και από τις δύο πλευρές) που βρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Παλλήνης.
Άλλωστε, ο Παλληνιακός φρόντισε εξ αρχής να στείλει το μήνυμα προς όλους ΟΧΙ ΒΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ αλλά και να ευχηθεί ΚΑΛΗ ΣΕΖΟΝ, μέσω δύο πανό που σήκωσαν τα παιδιά των Ακαδημιών!
Δείγμα του εξαιρετικού κλίματος που επικράτησε, είναι και η δήλωση του Τεχν. Διευθυντή του Αήττητου Δημήτρη Μητρογιάννη, ο οποίος χαρακτήρισε άψογη την φιλoξενία του Παλληνιακού.

pamebala.gr 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...