ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ TAEKWONDO - HAPKIDO ΔΥΝΑΜΗ ΠΑΛΛΗΝΗΣ - ΣΤΗΡΙ-ΖΩ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ TAEKWONDO - HAPKIDO ΔΥΝΑΜΗ ΠΑΛΛΗΝΗΣ - ΣΤΗΡΙ-ΖΩ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 27 Αυγούστου 2016 | 12:41 μ.μ.

Τα 30 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο χώρο είναι το καλύτερο εχέγγυο για να αθληθείτε με τον πλέον σύγχρονο τρόπο προπόνησης του ολυμπιακού αθλήματος του Taekwondo και να ξεκινήσετε μαζί μας το ταξίδι στη φιλοσοφία και τις τεχνικές αυτοάμυνας του Hapkido. ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ!

O Α. Σ. TAEKWONDO - HAPKIDO ΔΥΝΑΜΗ ΠΑΛΛΗΝΗΣ σας δίνει τη δυνατότητα να ζήσετε μία μοναδική εμπειρία στο χώρο των κορεάτικων πολεμικών τεχνών.



ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ


Περισσότερες πληροφορίες εδώ
http://www.tkd-pallinis.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...