Δήλωση του επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Παλλήνης κ. Παναγιώτη Μερτύρη για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Δήλωση του επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Παλλήνης κ. Παναγιώτη Μερτύρη για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016 | 12:55 μ.μ.



Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων, ο επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης, κ. Παναγιώτης Μερτύρης, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

Θέλω να απευθύνω ένα μεγάλο μπράβο μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του Δήμου Παλλήνης που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις και πέτυχαν την εισάγωγή τους στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Χώρας. Σήμερα αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται οι κοπιαστικές προσπάθειες όλων αυτών των ετών. Εύχομαι ολόψυχα καλή αρχή στο νέο σας ξεκίνημα, να πετύχετε τους στόχους και να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα.

Θα πρέπει επίσης να συγχαρώ τόσο τους γονείς όσο και τους εκπαιδευτικούς οι οποίοι στάθηκαν αρωγοί στις προσπάθειές σας και συνέβαλλαν και αυτοί με τον τρόπο τους στην επιτυχία σας.

Τέλος, απευθύνομαι και στους μαθητές και τις μαθήτριες που δεν είχαν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Οι Πανελλαδικές εξετάσεις ήταν μια πρώτη ευκαιρία. Η ζωή θα σας προσφέρει και άλλες πολλές προκλήσεις και ευκαιρίες και θα πρέπει να βρείτε τον τρόπο να τις αξιοποιήσετε. Βάλτε στόχους και παλέψτε γι’ αυτούς. Τίποτα δεν τελείωσε και τίποτα δεν χάθηκε… Είστε ακόμα στην αρχή και ο δρόμος είναι μακρύς…

Καλή αρχή και καλή τύχη σε όλους !

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...