Φιλική ισοπαλία για Παλληνιακό – ΑΠΕΛ με μηνύματα ικανοποίησης Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Φιλική ισοπαλία για Παλληνιακό – ΑΠΕΛ με μηνύματα ικανοποίησης

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 23 Αυγούστου 2016 | 12:36 μ.μ.



Δεν ανέδειξε νικητή η κυριακάτικη (21/8) φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στον Παλληνιακό και την Λαυρεωτική, με τις δύο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 1-1. Τόσο ο τεχνικός των γηπεδούχων Παναγιώτης Χριστοφιλέας όσο και εκείνος των φιλοξενούμενων Θανάσης Πετούρης, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγώνα εξέφρασαν την ικανοποίηση τους γι' αυτά που είδαν στον αγωνιστικό χώρο από τους ποδοσφαιριστές τους. 

Ήταν ένα ματς με αρκετά καλό ρυθμό και φάσεις εκατέρωθεν. Φυσικά δεν έλειψαν οι δοκιμές σε σχήματα και πρόσωπα, με τον μεν Χριστοφιλέα να χρησιμοποιεί 26 ποδοσφαιριστές και τον δε Πετούρη 20, βγάζοντας και οι δύο χρήσιμα συμπεράσματα. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Παλληνιακός άνοιξε το σκορ στο 50' με κεφαλιά του Κυριόπουλου, ενώ η ΑΠΕΛ ισοφάρισε στο 80' με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Βαλεντίνος Γιαχάεβ.

πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...