Τέλος ο Γιώργος Φαράκος από τον Παλληνιακό Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Τέλος ο Γιώργος Φαράκος από τον Παλληνιακό

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016 | 3:23 μ.μ.



Αρνητικά απάντησε ο Γιώργος Φαράκος στην πρόταση ανανέωσης που του κατέθεσε η διοίκηση του Παλληνιακού. Ο έμπειρος προπονητής, που την περασμένη σεζόν εργάστηκε στον σύλλογο της Παλλήνης με μεγάλη επιτυχία συνεργαζόμενος άψογα με τον έτερο κόουτς Παναγιώτη Χριστοφιλέα, αποφάσισε να αποχωρήσει από το σωματείο για προσωπικούς λόγους όπως τόνισε. Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Φαράκος ήδη έχει αρκετές προτάσεις στα χέρια του από ομάδες τις οποίες εξετάζει, ενώ να θυμίσουμε πως πριν δύο χρόνια έκανε εξαιρετική δουλειά και στον Παμπαιανικό!
Αναλυτικά η προσωπική δήλωση του Γιώργου Φαράκου, ο οποίος αφού αποχαιρέτησε τον Παλληνιακό, ευχήθηκε ότι καλύτερο στην ομάδα:
Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του Παλληνιακού για την πρόταση που μου έκανε για να παραμείνω. Για προσωπικούς λόγους ωστόσο επέλεξα να απαντήσω αρνητικά κι έτσι η συνεργασία μας ολοκληρώνεται εδώ. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Παλληνιακό και να έχει μια καλή σεζόν.

πηγή pamebala.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...