Ξάφριζαν τα σκάφη στο Λαύριο Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ξάφριζαν τα σκάφη στο Λαύριο

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016 | 11:56 μ.μ.





Μετά από συντονισμένη επιχείρηση στο λιμένα Λαυρίου, συνελήφθησαν χθες το πρωί, ένας ανήλικος Έλληνας και ένας 19χρονος αλλοδαπός, από στελέχη της Ασφάλειας του Λιμεναρχείου Λαυρίου. 

Συγκεκριμένα, ο ανήλικος συνελήφθη για απόπειρα κλοπής και διακεκριμένες απόπειρες κλοπής διότι αποπειράθηκε να εισβάλει παράνομα σε σκάφος, ενώ κατά την εξέτασή του αποδείχτηκε ότι είχε τελέσει άλλες 12 κλοπές από σκάφη στο λιμένα Λαυρίου κατά τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο.

Ο 19χρονος συνελήφθη ως συνεργός στις κλοπές που διενεργούσε ο ανήλικος και για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, καθώς από κοινού διέθεταν τα κλαπέντα αντικείμενα. 

Προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από την Λιμενική Αρχή Λαυρίου.        


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...