Στην κορυφή της Ευρώπης η Στεφανίδη ξεπερνώντας και το ρεκόρ της Ισιμπάγεβα Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Στην κορυφή της Ευρώπης η Στεφανίδη ξεπερνώντας και το ρεκόρ της Ισιμπάγεβα

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 10 Ιουλίου 2016 | 12:22 μ.μ.



Μετά από καταπληκτική εμφάνιση στον τελικό, η Κατερίνα Στεφανίδη δεν περιορίστηκε μόνο στο χρυσό μετάλλιο, αλλά κατάφερε επιπλέον να γράψει ιστορία, σημειώνοντας νέο ρεκόρ Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, αφού με το επιτυχημένο άλμα στα 4,81μ. ξεπέρασε το 4,80μ. της μεγάλης Γελένα Ισιμπάγεβα.
Νωρίτερα στη διάρκεια του αγώνα, η 26χρονη πρωταθλήτρια είχε καταφέρει να ξεπεράσει με σχετική άνεση με την πρώτη προσπάθεια τα 4,55μ., τα 4,60μ. και τα 4,70μ., άλμα που ήταν αρκετό για να την ανεβάσει στο κορυφαία σκαλί του βάθρου.
Στεφανίδη: «‘Ηθελα και το ρεκόρ»
Με το τέλος του αγώνα, εμφανώς ενθουσιασμένη η Ελληνίδα πρωταθλήτρια τόνισε:
«Είμαι εκστασιασμένη που κατάφερα να κατακτήσω το χρυσό και να βελτιώσω το ρεκόρ διοργάνωσης της Ισιμπάγεβα. Νομίζω πως αυτό είναι κάτι σπουδαίο. Ήμουν έτοιμη να πηδήξω ακόμη υψηλότερα όμως οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν καλές. Θεωρούσα πως το 4,45 μ. θα δώσει μετάλλιο και με το 4,70 μ. ήμουν σίγουρη πως θα κερδίσω, ωστόσο δεν μου έφτανε αυτό ήθελα και το ρεκόρ».
Πρόκειται για το πρώτο χρυσό μετάλλιο σε μεγάλη διεθνή διοργάνωση για τη Στεφανίδη, με τα ασημένια μετάλλια στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα κλειστού (2014 & 2015) και το χάλκινο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού (2016) να έχουν προηγηθεί.
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια απέδειξε ακόμη μία φορά ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, αποτελώντας μια από τις ελπίδες της χώρας για ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του Ρίο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...