Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η υλοποίηση του προγραμματισμού στην ομάδα του ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΥ - Ανανέωσαν οι Αραχωβίτης, Καστής, Κυριόπουλος και Κανάκης [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η υλοποίηση του προγραμματισμού στην ομάδα του ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΥ - Ανανέωσαν οι Αραχωβίτης, Καστής, Κυριόπουλος και Κανάκης [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016 | 1:11 π.μ.

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η υλοποίηση του προγραμματισμού στην ομάδα του ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΥ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.
Η ομάδα της Παλλήνης προχώρησε στην επέκταση της συνεργασίας  με ακόμα 4 ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ.
Ο λόγος για τους Αραχωβίτη, Καστή, Κυριόπουλο και Κανάκη οι οποίοι συναντήθηκαν με την διοίκηση και υπέγραψαν τις επεκτάσεις των συμβολαίων τους .
Αξίζει να σημειώσουμε ότι και οι 4 παραπάνω ποδοσφαιριστές που είχαν μεγάλη συμμετοχή στην περσινή καταπληκτική πορεία της ομάδας προέρχονται από τα σπλάχνα του Παλληνιακού,   αναδεικνύοντας στο μέγιστο δυνατό βαθμό την ποιοτική και μεθοδική δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια στο σύλλογο της Παλλήνης.





Στη φωτογραφία διακρίνεται ο αντιπρόεδρος της ομάδας κος Μπούρας με τον Καστή

 Aραχωβίτης

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...